Waar ben je naar opzoek?

Weekvlog #5 Prioriteiten stellen, plannen én een AANKONDIGING!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekvlog #5 Prioriteiten stellen, plannen én een AANKONDIGING!

Weekvlog nummer 5 staat ook weer online. Het is niet een volledige weekvlog want mijn week begon op woensdag. Er waren dingen die moesten gebeuren en daardoor bleef het vloggen er een beetje bij. In deze weekvlog zie je mijn enorme baalmoment en praat ik je bij over de verkoop van ons huis.

Aankondiging!

Ook heb ik een leuke aankondiging. Dit komt niet terug in de vlog maar kun je alleen hier lezen. Ben je nog geen lid van mijn YouTube kanaal dan zou ik je aanraden wél lid te worden. Waarom? Je mist geen updates meer én voor abonnees komt er een ontzettend toffen winactie aan. Ik kan er nog niet veel over vertellen maar ik kan je wel een hint geven: het heeft met vliegen te maken.

Dus abonneer je snel en je hoort er binnenkort meer over!

Hieronder kun je mijn weekvlog bekijken maar je kunt hem ook bekijken op mijn YouTube kanaal. Veel plezier met kijken!

Verzoekjes voor leuke video’s zijn altijd welkom! Laat een reactie achter in de comments of stuur mij een mailtje

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen