Waar ben je naar opzoek?

Weekvlog #4 We hebben een nieuwe auto!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekvlog #4 We hebben een nieuwe auto!

Ik weet niet wat het de laatste dagen is met YouTube. Maar mijn vorige weekvlog wilde ook al niet goed uploaden en de extra video van deze week is nu pas aan het uploaden. Maar goed het is weer gelukt voor deze week. HOERA! Weekvlog nummer 4 staat alweer een tijdje online en jij kunt hem bekijken.

In deze weekvlog vertel ik je over de stress om ons huis verkoop-klaar te maken. Man, wat een gedoe zeg! Het hele huis stond op de kop… Maar het is voor een goed doel. Daar vertel ik je in mijn komende weekvlog meer over.

Onze jongste dochter werd afgelopen week alweer 4 jaar en we kochten een nieuwe auto. Een BMW! We zijn er helemaal blij mee 🙂 ondanks de stress was het een erg leuke week. Kijk je weer mee?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 3 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Relatie & Seks

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen