Waar ben je naar opzoek?

Weekvlog 3# Een kijkje in ons nieuwe huis!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekvlog 3# Een kijkje in ons nieuwe huis!

Deze week duurde het wat langer voordat weekvlog nummer 3 online stond. Hij wilde maar niet uploaden en ik kreeg het uiteindelijk na een paar dagen voor elkaar. Ondanks dat het wat langer duurde is hij niet minder leuk natuurlijk. Kijk je ook weer mee?

In deze vlog vertel ik over onze jongste dochter die naar school gaat en over de vraag of er nog een vierde komt. Ook neem ik jullie mee naar ons nieuwe huis waar we een kijkje gaan nemen.

Afgelopen week stond ook in het teken van het huis opruimen omdat er een fotograaf zou komen. Waarom? Je ziet het in mijn weekvlog!

Morgen komt weekvlog nummer #4 alweer online dus kijk nog snel deze weekvlog om volledig op de hoogte te zijn.

Abonneer je op mijn YouTube kanaal!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen