Waar ben je naar opzoek?

Weekvlog #2 Op zoek naar nieuwe meubels en logeren in een 4-sterren hotel

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekvlog #2 Op zoek naar nieuwe meubels en logeren in een 4-sterren hotel

De reacties op mijn eerste weekvlog waren heel leuk. Bedankt dat jullie hebben gekeken! Ik was daarom heel gemotiveerd om mijn tweede weekvlog te gaan maken en deze staat inmiddels online.

Het was de laatste week van de Kerstvakantie voor de kinderen. Ik vond het helemaal niet erg dat Kerst en Oud & Nieuw meteen aan het begin van de vakantie vielen want nu hadden we nog een hele week over om bij te komen en leuke dingen te doen. De kinderen gingen nog uit logeren en wij gingen op jacht naar nieuwe meubels. Rond mei/juni zal ons huis opgeleverd worden en ik wil alvast wat inspiratie opdoen.

We sloten de vakantie af met een weekendje weg op een Landgoed. Wat was dat geweldig! Hier komt a.s. vrijdag nog een aparte video van online.

Kijk je mee? En vergeet je niet te abonneren zodat je op de hoogte blijft!

 

 

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen