Waar ben je naar opzoek?

Weekvlog #2 Op zoek naar nieuwe meubels en logeren in een 4-sterren hotel

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekvlog #2 Op zoek naar nieuwe meubels en logeren in een 4-sterren hotel

De reacties op mijn eerste weekvlog waren heel leuk. Bedankt dat jullie hebben gekeken! Ik was daarom heel gemotiveerd om mijn tweede weekvlog te gaan maken en deze staat inmiddels online.

Het was de laatste week van de Kerstvakantie voor de kinderen. Ik vond het helemaal niet erg dat Kerst en Oud & Nieuw meteen aan het begin van de vakantie vielen want nu hadden we nog een hele week over om bij te komen en leuke dingen te doen. De kinderen gingen nog uit logeren en wij gingen op jacht naar nieuwe meubels. Rond mei/juni zal ons huis opgeleverd worden en ik wil alvast wat inspiratie opdoen.

We sloten de vakantie af met een weekendje weg op een Landgoed. Wat was dat geweldig! Hier komt a.s. vrijdag nog een aparte video van online.

Kijk je mee? En vergeet je niet te abonneren zodat je op de hoogte blijft!

 

 

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen