Waar ben je naar opzoek?

Weekendje weg naar Landgoed Het Roode Koper in Ermelo (+ video roomtour)

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Weekendje weg naar Landgoed Het Roode Koper in Ermelo (+ video roomtour)

Zoals je waarschijnlijk al op mijn Instagram hebt kunnen zien waren wij afgelopen weekend een weekendje weg. Op uitnodiging van Booking.com waren wij het weekend op Landgoed Het Roode Koper in Ermelo. In deze blog vertel ik je alles over ons leuke weekendje weg en kun je in een video de roomtour zien van onze familiesuite. 

https://www.instagram.com/p/BO9uS7Lj3GY/?taken-by=love2bemama_com

Onderzoek naar gezinsvakanties

Een tijdje geleden vroeg Booking.com mij een kindvriendelijke accommodatie uit te testen. Naar aanleiding van een onderzoek wat Booking.com deed, onder kinderen van 5 – 15 jaar, is gebleken dat kinderen op een gezinsvakantie blij zijn met onder andere Wifi, glijbanen en vertier.

De beste vakantiebestemmingen voor het hele gezin, gekozen door kinderen, heeft Booking.com op papier gezet. Ik vind het leuk om de best beoordeelde bestemmingen voor gezinsvakanties even met jullie te delen.

 1. De Verenigde Staten is geweldig voor gave zwembaden, waterglijbanen en andere activiteiten.
 2. Griekenland is fantastisch voor zon en strand en is gekozen door kleine avonturiers als beste vakantie voor strandvakanties. Super leuk om te lezen want wij zij in oktober nog op Kos geweest. En het klopt inderdaad: de kinderen hebben het hier ontzettend naar hun zin gehad.
 3. Brazilië is uitstekend voor bijzondere activiteiten en gave vakantiefoto’s. Avontuurlijke tochten door de jungle en spannende steden en de cultuur.
 4. De beste plek voor avondactiviteiten is Canada. Canada heeft genoeg te bieden voor het hele gezin. De ongerepte wildernis waar je dieren kunt spotten en een landschap vol avontuur.
 5. De plek waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen spelen is… Mexico! Dat had ik niet verwacht maar Mexico werd hoog beoordeeld voor de sociale ontmoetingen.
 6. Wie een snelle Wifi en internetverbinding belangrijk vindt moet naar Japan gaan. Japan staat bekend om zijn vooruitstrevende kennis in technologie en voortreffelijke servicegerichtheid.

Kindvriendelijk Curacao

Super leuk natuurlijk want ik ben van mening dat als de kinderen het naar hun zin hebben, de ouders het ook naar hun zin hebben. Daarom houden wij altijd rekening met de kinderen. Zo staat bij ons Curacao op nummer 1 als het gaat om kindvriendelijke vakantiebestemmingen.

Rekening houden met de kids

Bij het uitzoeken van het weekendje weg heb ik ook echt gekeken naar een fijne omgeving voor kinderen maar ook voor ons als ouders. Ik ben uitgekomen bij Het Roode Koper in Ermelo waar wij een familiesuite kregen. Super aardig en behulpzaam personeel en ondanks de 4 sterren zijn ze erg kindvriendelijk. Heel fijn!

We hebben een super tof weekend gehad want in de omgeving is er ook genoeg te doen voor kinderen. Ik heb dit weekend gevlogt maar had zoveel beeldmateriaal dat ik twee filmpjes heb gemaakt. Deel 1 is de roomtour van de familiesuite en deel 2 is een VLOG van het weekendje weg.

Dit weekendje weg is gesponsord door Booking.com.

F

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

 • 5 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

 • 5 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

 • 2 weken geleden
 • 4 minuten lezen