Waar ben je naar opzoek?

We love Peppa Pig + winactie

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
We love Peppa Pig + winactie

Dat Peppa Pig hier favoriet is heb je in deze blog al kunnen lezen. Onze peuter is inmiddels niet meer bang in het donker omdat het nachtlampje van Peppa Pig bij haar in bed staat. Dat de oplossing zo simpel kan zijn! Peppa is niet alleen favoriet bij onze peuter, ook onze kleuter kan er niet genoeg van krijgen. Zij vindt het heerlijk om schooltje te spelen met het klaslokaal van Peppa Pig. En de knutselpakketten, daar is ze helemaal verzot op!

Knutselhuis van Peppa Pig

Aan het knutselhuis van Peppa Pig is met zorg uren aan gewerkt. Kleuter had een vriendinnetje te spelen en ook peuter mocht meehelpen. Ze hebben zich er heerlijk mee vermaakt op een druilerige middag. Het is leuk om te zien dat hij meteen in gebruik genomen wordt met de poppetjes van het klaslokaal. Deze zijn prima te combineren met dit leuke speelhuis. Bij het knutselhuis worden krijtjes meegeleverd zodat ze het huis in kunnen kleuren én stickers om het huis nog extra mee te versieren.

Knutselhuis peppa pig

Sieraden maken

We blijven lekker knutselen en dochterlief gaat aan de slag met haar eigen sieraden van Peppa Pig. Vol trots laat ze haar eigen gemaakte ketting zien. Deze wordt vervolgens bewaard in het sieradendoosje waar ook haar andere kettingen en armbanden in bewaard worden. Een echt meisje!

Knutselen met Peppa Pig

Het vakantieboek van Peppa Pig gaat uiteraard mee op vakantie. Volgende week vertrekken we naar Spanje en tijdens een lange autorit kan dit prima van pas komen.

Muziekdoosje Peppa Pig

Een dag vol spelen en knutselen sluiten we af onder een fleecedekentje op de bank, kijkend naar een filmpje. En na het avondeten poetsen we goed onze tanden met deze vrolijke set. Het was een fijne dag!

welterusten Peppa Pig

Tip: Wist je dat Peppa Pig een nieuwe website heeft? Een kindvriendelijke website vol leuke spelletjes en creatieve leuke speeltips. Spelen, lezen, creëren en lol maken was nog nooit zo mooi en leuk. De website bevat vele online spelletjes om alleen of met ouders en vriendjes te spelen en zit boordevol creatieve speeltips voor binnen en buiten!

De aantrekkelijk gekleurde website is onderverdeeld in de diverse onderdelen ‘SPEEL’, ‘LEES’ EN ‘MAAK’. Hier kunnen ze leuke en leerzame spelletjes spelen, een aantal Peppa Pig afleveringen bekijken en de mooiste Peppa creaties maken. De website is ontwikkeld volgens de regels van het Engelse EYFS (The Early Years Foundation Stage), waarmee wordt voldaan aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen voor kinderen tot 5 jaar.

>> Snel klikken, kijken, lezen, spelen en maken dus!

Winactie Peppa Pig

Wil jij het nachtlampje van Peppa Pig + de mealtime set uit de vorige blog winnen? Laat je reactie achter in deze blog en maak kans op dit super leuke en handige nachtlampje en het eetsetje uit de vorige blog.

Deze winactie loopt af op 14 augustus 2015.

Producten van Peppa Pig

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Suzanne Blom zei

  Mijn zoontje van 4 is verslaafd aan Peppa Pig. Slaapt met een pyjama ervan, heeft een broodtrommel + beker, 2 knuffels, dvd’s, en op YouTube kijkt hij niks anders. Vooral de engelse versie. Graag zou ik hem hier een plezier mee doen. Dat koppie dan, onbetaalbaar!!

 • myrthe zei

  Wat zou mijn lieve nichtje lara dat graag willen hebben, ze heeft 2 poppetjes van peppabig en die gaan werkelijkwaar overal mee naar toe. Groetjes myrthe

 • ramona zei

  graag doe ik mee aan de peppa pig win actie.
  met een peppa pig verslaafde is dat natuurlijk altijd welkom!

 • Tamara zei

  Heel fijn een nachtlampje tegen nare dromen!

 • San3na zei

  Rafael van 2 jaar zit graag op de iPad op YouTube te kijken naar Peppa Big te kijken. Helaas heeft hij (nog) geen spullen van Peppa Big, daarom doen we graag mee aan deze winactie

 • Ipie Oudshoorn zei

  Mijn kleine nichtje van 3 zou hier heel erg blij van worden. Zou hem dan ook graag voor haar willen winnen

 • Kelly Aarts zei

  Leuke actie zeg! Hier een echte Peppa fan in huis. En sinds kort mag het lampje uit, maar een nachtlampje is nog wel makkelijk, omdat ze vaak ‘s nachts nog wakker wordt.

 • Marian zei

  Super leuke prijs voor mn dochter. Inmiddels helemaal Peppa verslaafd. Overal in de winkel ziet de Peppa en dat moet natuurlijk een voor een aangewezen worden…Mama kijk eens PEPPA,

 • marijke Kikkert zei

  super leuk voor mijn dochter Neva!

 • Elsbeth zei

  Jaaaaaaa, heel erg graag! Voor mijn lieve dochter van bijna 3 die elke dag Peppa wil kijken (en niks anders) en die inmiddels haar bloedeigen zusje van 1 soms ook George noemt 🙂 !

 • Marian zei

  Mijn zoontje kijkt elke dag naar Peppa. Hij heeft helemaal geen nachtlampje dus dat komt eigenlijk ook wel goed uit 😉

 • Brenda zei

  Wauw, wat een super leuke actie! Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn zoontje! Hij is helemaal gek van dieren en verliefd op het varken uit de plaatselijke kinderboerderij! Hij roept niets anders dan bèèèhhhh naar ‘t varken om contact te maken en is wild enthousiast als hij “Peppa” ziet!

 • Iemke zei

  Ja leuk! Onze net peuter zoon heeft peppa big sinds kort ontdekt, hij vindt het prachtig! Het lampje zou geweldig staan op zijn nieuwe kamer, want hij heeft een echte grote jongens kamer gekregen zodat zijn baby broertje binnenkort op zijn oude kamer kan slapen. X

 • Jan zei

  Ons dochtertje hier super mee verrassen !

 • sandra zei

  Een peppa nachtlampje voor een lief meisje, die haar donkere nachten iets kan verzachten.
  Niet meer mama hoeft te roepen omdat ze bang is alle nachten.
  Samen met haar peppa knuffel kan slapen tot de morgen..
  En mama uitgeslapen iedere dag voor haar kanjers kan zorgen!

 • Nina Mol zei

  Ik doe graag mee voor mijn oppaskindje Yildiz!!

 • amanda vd broek zei

  klinkt misschien heel raar,maar onze dochter (2,5) Slaapt altijd bij ons in bed. Ze is heel bang in het donker, maar ook eenzaamheid heeft een moeite bij haar. We zijn langzaam aan weer aan het proberen haar in haar bedje te krijgen. Maar ze blijft veel klagen over Donker zijn… Misschien is deze wat voor haar?

  • Linda zei

   En een bedje bij jullie op de kamer zetten? Wij hebben ook nog regelmatig spokende kinderen. Er staat inmiddels een campingbedje bij ons op de kamer waar ze dan in kunnen slapen.

 • Marieke Rutgers zei

  Onze Sammie is gek op Peppa pig en dan vooral peppa pig kijken. Iedere morgen na vijf minuten Zapp kijken, besluit ze dat het welletjes is. Nu peppa pig kijken mamma, ja? Ja? Mag? Ja? Ze was deze week zelfs geïnspireerd door Peppa en George, buiten waren modderplassen. Pingen pingen, mamma, Peppe pig ook!!!! ……. Alleen Sammie op blote voeten. Sammie is net twee geworden en wordt binnenkort grote zus. Ze heeft net een nieuwe kamer, een nachtlampje mist nog.

 • meryem zei

  Super leuk voor onze dochter van 2 en half ze slaapt met peppa big filmpjes en staat er mee op ze is er gek op

 • doreen zei

  Heel graag voor ons kindje en nichtje

 • Danielle zei

  Dit zou super zijn! We zijn al een tijdje bezig voor een leuk nachtlampje te vinden, met niks als resultaat… (Hij durft ‘snachts niet alleen naar de wc, te donker) Aangezien hij dol is op peppa en mama dit in huis ook wel kan waarderen 😉
  Met dit nachtlampje is dat probleem ook opgelost! 🙂

 • Van Rossem Debby zei

  Mijn kleine meid is dol op peppa !! Ze zou enorm blij zijn met een lampje en een eetset !! Duimen maar

 • Jolyke zei

  Onze dochter van 2,5 jaar staat op met haar peppaknuffel en gaat ermee naar bed. Uren kan ze naar de filmpjes kijken en vooral de kleurplaten van peppa versieren. Haar nachtlampje is helaas in de vakantie kapot gegaan een nieuwe van peppa zou een super verrassing zijn!

 • Sanela Witte zei

  Heel graag onze zoon is er helemaal gek van! Zijn kamer is nu met Peppa ingericht hihi. Al fan sinds hij geen 1 jaar was, inmiddels al 3,5

 • Ellen zei

  Hallo, onze dochter van drie gaat vast sneller slapen met een prachtige peppa big lamp. Wij doen graag mee met de winactie. Lieve groetjes

 • rianne zei

  Wil ik wel winnen voor onze bijna vijfjarige meid!

 • Gerda werkhoven zei

  Peppa is zo leuk! Onze dochter is er ook wild van. We doen graag mee met deze leuke win actie de duimen gaan hier op volle toeren draaien.

 • Greet Bernaerts zei

  Wij hebben een boerderij vol varkentjes en ze hebben in de vakantie al super geholpen, dus verdienen zeker een verrassing…

 • lindy schrage-ober zei

  Leuk voor mijn zoontje Oliver van 1 jaar! Hij is gek op peppa pig en zei Peppa eerder dan papa :-D…als hij peppa big ziet begint hij meteen knor geluiden te maken en zijn grote broer zegt dat Oliver zijn George is.

 • simone van der maas zei

  Met deze slechte regen dagen is dit ideaal voor mijn oudste van 3. Weer een loopoor dus zwemmen geen optie. En dan kan ze heerlijk aan de slag zonder dat er een zusje mee “moet” doen van 1.5 jaar.
  Wij duimen hard voor onze dochter.

 • Kim klijn zei

  Mijn zoon van 2 is dol op peppa pig en valt altijd in slaap met een aflevering van peppa. Dit zou het slaapritueel compleet maken 🙂

 • Anna zei

  Ja ja ja roepen mijn Kids hier! Leuk mama! Varkentje knor knor!

 • joyce zei

  Ook wil willen graag het leuke lampje winnen van peppa big. En de eet set komt ook goed van pas. Misschien eet mijn kleine boef van 3 dan haar bord leeg

 • Kitty zei

  Zou leuk zijn nu mijn dochter een andere kamer krijgt daarbij alle filmpjes kent ze van peppa pig en daar hoort ook het knorren bij als ze het filmpje begint

 • Emmeke zei

  Dit zou ik graag willen winnen voor mijn dochter, Noa! Ze is groot Peppa fan en kan elk moment grote zus worden van een broertje. Hoe leuk om haar dan te verrassen met een Peppa lampje en eetset speciaal voor haar!

 • Judith van de wouw zei

  Ons dochtertje van 3 is enorm peppafan!
  Van beker tot knuffel en van speelhuis tot schooltasje alles wat peppa is ziet ze meteen in de winkels….
  Ook de dvd’s worden grijs gedraaid hier.
  Alleen een echt peppa lampje mist nog….
  BENTHE houd haar vingertjes gekruist!!!!!

 • Lisette Oldenhuizing zei

  Oh wat een leuke winactie! Op youtube kijkt de kleine meid peppa in het spaans 😉
  Dus ik maak graag kans voor mijn 2 jarige peuter!

 • Fleur zei

  Een grote Peppa fan in huis, dus een nachtlampje op haar nieuwe kamertje zou natuurlijk fantastisch zijn!

 • Silke giezen zei

  Heel graag voor ons meisje die 14 augustus alweer drie wordt. Ze wordt altijd zo enthousiast als ze peppa big ziet.

 • Lise Bernts zei

  Onze dochter is helemaal verliefd op Peppa Pig….! ze zou het helemaal geweldig vinden…!!

 • Wendy zei

  Zou mijn dochtertje super leuk vinden!

 • felicia zei

  De spellingscontrole maakt er weer wat moois van.
  Peppa big natuurlijk.

 • felicia zei

  Mijn dochter is gek op Peppard big en zou dit cadeau super vinden!

 • Lindy Schrage-ober zei

  Leuk voor mijn zoontje Oliver van 1 jaar. Hij zei Peppa eerder dan papa en is gek op peppa big. Zodra hij het ziet begin hij de knor geluiden al te maken en zegt hij stralend peppa! Zijn grote broer zegt dat oliver zijn george is 😀

 • corrina zei

  mijn zoontje vind peppa ook erg leuk dus het nachtlampje zal hier zeker in de smaak vallen!

 • Noortje zei

  Mijn zoontje gaat bijna verhuizen naar zijn nieuwe ‘grote’ jongens kamer… Een nachtlampje ontbreekt nog en wat is er nou leuker dan slapen naast je favoriete biggetje?!

 • Mandy zei

  Wij hebben een echt varkentje als huisdier en onze dochter is gek op hem. En op Peppa! Zodra ze het muziekje van Peppa hoort wordt ze helemaal blij. En ze zal nog blijer worden van Peppa op haar slaapkamer

 • Wendy zei

  Oh wat zullen onze kindjes hier blij van worden! Maarten (3) en Mirthe (bijna 2) zijn super gek op Peppa en George!

 • Merel zei

  Jaaaaa!! Mijn dochterheeft net een zusje gekregen en wil haar alles leren over Peppa!!

 • elisabeth zei

  ideaal kado voor kleindochter lise

 • chantal polane zei

  Zou geweldig zijn voor mijn dochtertje is helemaal gek van Peppa. Was het ook eerste woordje wat ze kon zeggen. Zo schattig. Ze zou er echt super blij mee zijn.

 • Linda van den Berg zei

  Leuk, mijn zoontje is dol op lampjes! ‘Lamp’ was zelfs zijn eerste woord!

 • Wjera van der Leer zei

  Dat zou leuk zijn voor mijn lieve bonusdochter of lieve kleine nichtje!

 • Sanne Vos zei

  Ons pleegdochtertje heeft een Peppa big knuffel. Als enige knuffel mag deze mee naar bed en ze neemt hem ook weer mee als we opstaan. Ze sjouwt er de hele dag mee rond.

  Wij maken dus graag kans op het nachtlampje van Peppa, dat zal ze geweldig vinden!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 2 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 2 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 2 maanden geleden
 • 12 minuten lezen