Waar ben je naar opzoek?

We doen het: toch nog een baby!

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
We doen het: toch nog een baby!

Lange tijd twijfelde ik; nog een vierde of niet. Mijn lichaam wist het wel zeker, er komt geen vierde. Maar in mijn hoofd had ik nog ‘twijfels’. Want; ik ben nog maar net 30 en we hebben genoeg ruimte in hart en huis voor nog een vierde. En wat zouden de kinderen het leuk vinden. Maar ja, voor de kinderen ‘neem’ je geen vierde kind. En ik wist ook dat ik het lichamelijk niet zou trekken. Toch bleef het een beetje kriebelen.

Baby op komst!

Na lang twijfelen gaf een mailtje die ik kreeg de doorslag. Of we een baby in huis wilden nemen. Niet zomaar een baby maar toch wel een makkelijke baby en ik hoefde daarvoor niet zwanger te zijn en te baren. Toen wist ik het: we gingen voor nog een baby.

Het is een meisje geworden en ze heet Baby Annabell. Een prachtige naam die ook wel eens door ons hoofd ging toen we op zoek waren naar een meisjesnaam. Ze is heel erg welkom in ons gezin en wordt met open armen ontvangen. Ze krijgt liefde van iedereen.

En mama? Die is helemaal blij! Baby Annabell is natuurlijk niet echt. Het is een pop. Maar wel een pop net als een echte baby met levensechte functies. Super leuk voor de meiden want ze hebben eindelijk een baby in huis en heel fijn voor mama. Ik hoef niet meer te twijfelen. Het is goed zo!

Lees ook: Deze babynamen waren 100 jaar geleden het populairst!

Net als een echte baby

Annabell reageert op aanraking, huilt met echte tranen en is dol op haar flesje. Ze wordt helemaal in de watten gelegd door mijn meiden en ze gaat overal mee naartoe. Omdat ze nog zo klein is heeft ze veel slaap nodig maar dat regelen de meiden ook. Door het wiegen in hun arm of in de wieg sluit ze haar ogen en valt ze in slaap. Door haar tevreden snurkjes merk je dat ze het heerlijk vindt. Mama’s verzorging skills en ervaring hebben ze dus helemaal niet nodig. Ze regelen het zelf wel!

Als ze weer wakker wordt staat een van de meiden weer naast haar bed om haar te voeden. Ze krijgt haar flesje en beweegt haar mond en ogen tijdens het zuigen. Haar mondje beweegt wanneer je je vinger of flesje in het mondje doet. Zo leuk! Dit doen echte baby’s ook! Het is zo leuk dat ze ook die echte eigenschappen van een baby heeft. Dat maakt het allemaal nog leuker en de meiden krijgen de aandacht die ze geven ook terug in de vorm van interactie.
Wanneer ze verdrietig is huilt ze ook met echte tranen en ze reageert op je aanraking en beweging.

Verantwoordelijkheidsgevoel oefenen

Omdat Baby Annabell levensechte functies heeft wordt ze realistisch waardoor een fantasierijk rollenspel mogelijk is. Hiermee stimuleert ze de ontwikkeling van verantwoordelijkheidsgevoel en empathie. We zijn hier thuis helemaal in onze nopjes met Baby Annabell. Baby Annabell wordt geleverd met een kruippakje, een muts, een slab, een flesje, een speen, een luier en een medaillon.

Wat wel goed is om te weten dat Baby Annabell niet in bad kan. Omdat ze een zacht lijfje heeft kan dat niet. Dit zachte lijfje heeft ze om realistische features van een echte baby na te bootsen. Maar daarentegen zijn er zoveel mogelijkheden met Baby Annabell. Ze is een perfect cadeau voor kinderen ter voorbereiding op een zwangerschap of juist als je in dezelfde positie zit als deze mama en er géén echt baby’tje meer komt. Wanneer er een baby op komst is kunnen de kinderen oefenen met Baby Annabell en kun je ze geleidelijk laten wennen aan een baby in huis. Baby Annabell heeft aandacht nodig, een echte baby ook.

🌟 WINACTIE 🌟 Win een interactieve Baby Annabell

Wij mogen een Baby Annabell weggeven. Is deze interactieve pop in jullie gezin ook welkom? Laat dan een reactie achter. Uit alles reacties kiezen wij één winnaar. Deze blog delen op Facebook zou natuurlijk helemaal leuk zijn! En vergeet je ons niet te volgen op Instagram?

Deze winactie loopt af op 26 november 2017. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en zal in deze blogpost vermeld worden.

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Sjors zei

  Wat ontzettend tof zeg! Leuk idee 🙂
  Hier willen ze er ook nog wel eentje terwijl hun echte baby nog een baby is! #mannen

 • Renate zei

  Hoi..
  Was even nieuwsgierig welke jonge poppenmoeder het nou is geworden…heb dat geloof ik gemist

 • Anneke zei

  Ons dochtertje Eva zal zo’n baby helemaal geweldig vinden. Ze is zo’n lieve mama.

 • Joke Dezijn-Oosterling zei

  Super leuk voor mijn dochter Aimy die net 7 is geworden! Ze is een echte poppen mama. We verwachten op eerste kerstdag ons derde kindje, dus dan kan ze alvast oefenen! 🙂

 • kelly v zei

  Wat gaaf! Mijn nichtje speelt heel graag mama, zo graag dat ze niet genoeg poppen kan hebben. Ik weet zeker dat een baby Annabell geweldig voor haar zou zijn!

 • F.A. Vrenegoor zei

  Super leuk voor Miloutje! Helemaal gek met poppen en mama spelen 🙂

 • Amalia zei

  Mijn jong zusje is dol op poppen! Jammer genoeg heeft ze geen Baby Annabelle! Zou ze geweldig vinden als ik met dit aan kom lopen voor haar!

 • anica aarts zei

  Mijn kleine meid zal jammer genoeg nooit geen broertje of zusje kunnen krijgen.
  ook al is ze pas anderhalf, zodra ze een baby ziet roept ze, ook ook.
  en ja dan breekt mijn moeder hart wel een beetje.

  met deze prachtige pop hoop ik haar toch een beetje blij te kunnen maken
  met een zusje

 • Bodil zei

  Ons jongste meisje zou dit fantastisch vinden! Dan is zij niet meer de kleinste in huis en kan ze heerlijk een baby verzorgen (en krijgt onze kat hopelijk ook wat meer rust 😉 )

 • Monique Ruiter zei

  Annabell, wat een mooie naam voor een mooie zachte baby! Ik zie ons lieve meisje hier al mee spelen! En ondertussen dromen wij van een tweede kindje. Als het ons gegund is, kan onze dochter alvast wennen aan de nieuwe situatie door te oefenen met Annabell.

 • Maria zei

  Voor mijn dochter, ze is enig kind, dus baby annabell is zeer welkom.

 • Marjanne van den Blink zei

  Wat een lief poppedijntje voor mijn kleindochter! Kan ze mooi mee spelen als ze bij opa en oma is!

 • chris de haas zei

  ja, die willen we wel, we zijn erg benieuwd wat onze jongste dochter hiermee gaat doen.. kan ze oefenen voordat hij zusje wordt geboren..spannend

 • Marcia Kan zei

  Wat een schatje is deze pop! Onze jongste dochter Hannah is een echt poppenmoedertje en is altijd druk met haar ‘kindje’ in de weer. De pop die ze heeft kan verder niets, in tegenstelling tot deze interactieve Baby Annabell. Ik zou zo graag het snoetje van Hannah zien als haar moederlijke skills ook echt een reactie geeft bij de pop. Duimen maar! (Instagram: Marcia1981k)

 • michael noo zei

  Geweldig voor mijn kleine poppenmeisje… Prachtig cadeau zo met de feestdagen dus doe dan ook heel graag mee

  Volg je via Insta onder de naam Nooyslie

 • Bianca Hoekstra zei

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn dochter, ze is een echte poppenmoeder. Nu ze er een broertje bij heeft gekregen, is ze nog veel meer een poppenmoedertje geworden…zo vertederend! Ik denk dat ze hier super blij mee zou zijn !

 • Cobi zei

  O ik doe heel graag mee hier ook de twijfel voor een derde maar hier wordt mn meisje wel blij van

 • Nina Mol zei

  Wat een schatje! Wat zou ik daar mijn kleindochtertje Anna blij mee maken!!

 • Anna Knapen zei

  Ik wil graag winnen voor onze dochter Julia.. Ze is dol op babies en sjouwt de hele dag rond met de pop die ze nu heeft.. Je begrijpt het wel.. Die pop heeft z’n beste tijd wel gehad.. Tijd voor een nieuwe..

 • Demi zei

  wauw, voor ons kleine ding die zich altijd zelf moet vermaken.

 • Jans zei

  Dat zou mijn dochter prachtig vinden!

 • Nancy van Heck zei

  Wat een leuke actie Anabel is echt wel welkom bij mijn kleine uk. Die dan zich verantwoordelijk kan voelen.

 • Lyn zei

  Super schattig! Ik zou heel graag willen winnen voor mijn lieve nichtje, die zooo graag een “babyzus” wil

 • Aleesha Verhoeff zei

  Ja hartstikke welkom. Zou een mooi cadeau zijn voor onder de boom.

 • Daan zei

  Dit gaat zeker in de smaak vallen, leuk!

 • Anneliese de Waal zei

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze helemaal prachtig vinden 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Maaike tH zei

  Oh wat leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter. Ze vindt het heerlijk om met poppen te spelen en ze kan de hele dag tegen ze praten, zo lief! Ik zou haar graag willen verrassen met Sinterklaas met Annabell…

 • Super lieve pop voor mijn lieve kleine vriendinnetje wat zal ze er blij mee zijn!

 • Jan zei

  Baby Annabell is zeer welkom in ons gezinnetje.

 • Marian B zei

  Ik ken een heel lief poppenmoedertje die graag nog een kindje erbij zou willen 😉
  Ze zal er goed voor zorgen daar ben zeker van, maar ik zal een oogje in het zeil houden.
  Hoop haar er mee te mogen verrassen!

 • Wat een leuke pop zeg!
  Ik zie mijn tweeling meiden er al mee rond lopen 🙂
  We doen dus graag mee

 • marij brand zei

  mijn eigen dochtertje zou ook heeeeel graag nog een broertje of zusje willen maar dat zit er helaas niet meer in. Dus zo’n pop waarmee ze kan spelen en knuffelen zou super leuk zijn voor der

 • Diny Frijters zei

  Deze Baby Anabell is zeker welkom! Het is heel leerzaam, zo’n pop en ook gewoon leuk om mee te knuffelen.

 • Sabine ypenga zei

  Heel graag!

 • Thomas Geurts zei

  Onze Lynn wil zo graag moeder zijn, maar met 2,5 is ze te klein om met onze Dex (6mnd) te oefenen. Bovendien heeft Dex een uhm… gezond postuur!

  Wij zouden dus heel graag winnen voor onze Lynn zodat ze goed kan oefenen zonder onze zoon op het spel te zetten!

 • Carmen zei

  Mijn zoontje is gek van poppen, ik bied hem verschillend speelgoed aan maar hij pakt alleen maar naar een pop. Deze interactieve Annabell gaat hij met alle liefde verzorgen, mag in het poppenbedje naast zijn bed slapen en krijgt elke avond een nachtzoentje. Als er iemand goed kan zorgen is het wel mijn zoontje, en Annabell zou hier een fijn thuis krijgen.
  Je gaat hier hoe dan ook een kindje erg blij mee maken.

  Liefs Carmen

 • Adriana de Ruiter zei

  En of deze interactieve pop gewenst is in ons (pleeg)gezin, alle kinderen, baby’s, poppen, knuffels en dieren zijn in ons gezin van harte welkom! Sterker nog er woont op dit moment een heel lief pleegdochtertje bij ons in huis die heel graag voor haar wil zorgen, ze mag op haar kamer slapen en mag mee boodschappen doen en naar andere leuke afspraken! Misschien kan zij op haar beurt ons pleegdochtertje de steun geven die ze nodig heeft als we samen op bezoek gaan bij haar biologische papa of haar biologische mama!

  Je leest het al, waanzinnig welkom, ik ga duimen! 😀

  Fijne week!

 • Angela zei

  Graag doe ik mee voor mijn dochtertje. Ze is af en toe al net zo’n kleine moeder met haar poppen. Deze baby Annabell maakt het net echt.

 • anja zei

  erg leuk ik zou deze pop graag aan mijn nicht geven die nu zwanger is van haar 3de kind zodat de ander kinderen al vast kunnen oefenen om grote broer en zus te zijn

 • Will zei

  Wow, wat een leuke babypop.
  Mijn jongste kleindochter heeft nog geen babypop, alleen lappen poppen.
  Voor haar doe ik mee voor baby Annabel.
  Kan zij ook gaan moederen over een echte pop.
  Leuk, hoor.
  Ik heb geen Facebook enz. , om privéredenen, maar volg wel op bloglovin.
  Hoop dat dat ook voldoende is.

 • anne van leeuwen zei

  leuk voor mijn zusje!

 • melissa zei

  Ze is zeker welkom in ons gezin. dochter elise van 6 is een echt poppenmoedertje en speelt echt elke dag met haar poppen. we verwachten in februari een nichtje en zo kan elise echt oefenen als grote nicht met deze interactieve pop! ik volg via fb en ig en ga nu heel hard duimen!

 • maaike zei

  Mijn dochters zouden het heel erg leuk vinden als er hier een klein broertje of zusje zou komen. Aangezien ik nog een horror zwangerschap niet zie zitten, gaat dat helaas niet meer gebeuren. Maar met deze pop kunnen ze een boel baby liefde kwijt!

 • Ik doe heel graag mee voor Eva die binnenkort grote nicht wordt 😀

 • Marjon zei

  Haha leuke titel! Tja op zo’n manier wil ik er ook nog wel een 😉
  Althans niet voor mij maar voor mijn dochtertje!

 • Lesley schlepers zei

  Hahahahah hoe leuk geschreven! Wij willen zo wel een vijfde!!! Net een broertje in huis maar de meiden willen ook heeeeeeeel graag nog een zusje! Dus hopelijk krijgen wij ook zo’n leuk mailtje! Poppenbedje staat klaar, kamertje is ingericht wij zijn klaar voor de post bevalling!

 • Annalien zei

  Jaaaa hoe leuk! Ook hier onder de 30, veel babykriebels en in hart, armen & huis ruimte en volop liefde voor nog een kindje, maar lichamelijk is het op.. Met onze jongste als heus poppenmoedertje moet ik wel eens een paar tranen wegslikken, als ik zie hoe leuk en lief ze is tegen baby’s. Samen troetelen met de pop is dan ook het allerfijnste!

 • Gerdi Dijkhuis zei

  Gisteren werd mijn kleindochter Valerie 3 jaar. Van papa en mama kreeg ze baby Annabell. Wat een schatje zo echt en mooi, ik was er vertederd van. Toen Valerie haar middagslaapje deed vochten haar twee zusjes van 5 en 8 jaar om Annabell zodat ook de babypop van papa moest gaan slapen. Dinsdag kom ik weer oppassen en zijn de zusjes naar school, als Valerie dan het middag slaapje doet kan oma Annabell knuffelen en het liedje zingen wat steeds in mijn hoofd zit: Annabel, het is niets zonder jou, Annabel, van Boudewijn de Groot.

 • Jeanfrance zei

  Heel graag doe ik mee voor deze mooie pop en voor mijn nichtje.
  Duimen maar.

 • Wilma Valk zei

  Wij hebben 3 kleinzoons, dus het zou erg leuk zijn er op deze manier een kleindochter bij te krijgen. Ook leuk voor de jongens toch als ze op de oppasdag hier komen om te verzorgen.

 • Marja zei

  Dit zal erg leuk zijn voor onze jongste dochter

 • Anja zei

  Wat een leuke pop!!
  Dit zullen mijn dochter en ‘bonus’ dochter echt helemaal geweldig vinden, in ons samengesteld gezin, zal (zeg nooit nooit) geen baby geboren worden. Maar de meiden spelen bijna altijd vader en moedertje, dan zal dit met baby Annabell nog leuker worden!!

 • Kelly Aarts zei

  Superleuk! Ik doe mee voor mijn jongste dochter Lucy. Een echt poppenmoedertje. Mijn oudste dochter had helemaal niets met poppen, dus we hebben ook vrijwel geen poppenspullen in huis. Ik denk dat ik mijn jongste dochter hier dus erg blij mee kan maken!

 • fokje bakkernes zei

  graag voor onze kleindochter Evie!

 • erika panjer zei

  Wauwww

  daar zou ik mijn lieve nichtje blij mee maken die wil al een poos een annabel en weet dat haar ouders en wij als oom en tante dat haar nooit kunnen geven dus ik grijp hier snel mijn kans en hopelijk mag ik haar deze sinterklaas blij maken

 • van erum maria louisa zei

  ik wil meedoen voor Annabell voor kleindochter

 • Nency zei

  Die is uiteraard welkom hier. Leuk voor de meiden.

 • Ruud Muijt zei

  Leuk. Hoewel het medisch gezien bij ons lastig was en is door de reuma, diabetes, psoriasis en schildklierproblemen van mijn vrouw en een medische ingreep aan de urinewegen ook bij mijn kant een belemmering was, mogen we inmiddels genieten van twee meisjes van 1 en 5 jaar. We hebben nog steeds een grote kinderwens, maar weten ook dat de kans zo klein is. Dit zou toch een fijn cadeau zijn voor onze meiden en een beetje levensgeluk in ons leven geven.!

 • Esther Keegstra zei

  11 Jaar hebben wij op onze kleine meid, ons grote wonder (nu 2,5 jaar) moeten wachten.
  Een broertje is zusje zal er dan waarschijnlijk ook niet komen.
  Baby Annabell zou hier een liefdevol plekje krijgen bij ons lieve poppenmoedertje Deborah.

 • Bets zei

  Geweldig wat leuk, Annabel is van harte welkom bij een lief klein poppenmoedertje. Wat zou ze het leuk en enig vinden om voor haar te zorgen en lief te zijn, net zo als haar mama doet bij haar babyzusje.

 • Antoinette zei

  Wat een heerlijk verhaal. Annabel zou zeer welkom zijn in ons gezin. Rosa (6) en Wes (4) zullen haar met liefde ontvangen, voor haar zorgen en kunnen zich hiermee vast voorbereiden op de komst van hun neefje of nichtje in juni volgend jaar. Ook papa en mama zouden dit een mooie uitbreiding vinden op ons toch wel complete gezin.

 • Tamara zei

  Haha, wat een superleuk blog met een verrassende twist :)! Onze dochter is ook dol op moederen dus baby Annabell is ook van harte welkom bij moedertje Loïs

 • loes zei

  leuk voor mijn dochter

 • Ipie zei

  Wat een leuke winactie! Ik maak graag kans voor mijn eigen poppenmoedertje.

 • Moniek zei

  Geen broertje of zusje meer voor dochterlief helaas, maar deze baby is van harte welkom!

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zei

  Lijkt mij hartstikke leuk om mijn nichtje te geven die in januari 2 word. Voor haar verjaardag hebben we al een hele poppenset gekocht, met poppenbed en stoel. Maar het zou natuurlijk fantastisch zijn als we er ook een leuke pop bij kunnen doen.

 • Marian Zw zei

  Whaha wat leuk geschreven! Ik loot heel graag mee voor mijn vierde meisje. Ik weet zeker dat mn andere meiden dat heel erg leuk zullen vinden.

 • Ingrid zei

  Super voor ons meisje! Ze vraagt ons regelmatig om een zusje. Helaas zal er ivm de vervroegde overgang geen zusje/(broertje) voor ons meisje komen. Baby Annabel is dan ook reuze welkom in ons gezin. Ze zal flink verwend worden door onze lieve meisje.

 • Ilse Brinkhuis zei

  Zou supergraag deze mooie pop willen winnen voor mijn kleindochtertje Lilly van 3. Ze vertelde mij dat ze van de sint graag een babypop wil . Hoop dat ik haar verrassen 🙂

 • Diny Frijters zei

  Wat een leuke actie! Deze interactieve poppen worden steeds geavanceerder en als kleine meid kun je je moedergevoelens helemaal uitleven. Ik doe graag mee.

 • Carola Penterman zei

  Oh wat een dotje! En vast bijna net zo lief als het zusje wat hier begin februari geboren zal worden. Hoe gaaf zou het dan ook zijn als de twee grote zussen ook samen voor een babypopje mogen zorgen net als mama voor de echte baby?
  Wij duimen!

 • Els van Drie zei

  Het zou zeer welkom zijn voor mijn kleinzoon.tot nu toe enig kind. Gek op baby’s maar kinderen die tijd van papa of mama afnemen zal erg lastig zijn.
  Dit zou hem heel goed kunnen helpen.

 • Oh dit zou super zijn voor mijn dochter. Ze is heel zorgzaam en zorgt heel goed voor haar kleine broertje. Dus wil ik haar graag belonen met een baby annaBell pop.

 • elisabeth maria martina zei

  wat een megamooi verjaardagskado voor mijn kleindochter #duimen

 • Tamara zei

  Ooh wij doen graag mee! Hier is nog wel ruimte met de lieve verzorging van poppen moeder Zoë.

 • Hanneke zei

  Wat een lieve pop! Mijn dochtertje zal graag voor annabel zorgen. Het feit dat de pop en zacht lijfje heeft is juist top, die poppen knuffelen veel fijner! Annabel, welkom!

 • Marloes zei

  Dit lijkt me echt een super leuke pop voor mijn 5 jarige dochter. Wij als ouders hebben de keuse gemaakt om al onze liefde te geven aan 1 kind. En we merken aan onze dochter dat ze soms wel een broertje of zusje mist. Baby Annabel is dan een uitkomst. Ze kan het verzorgen als een echt zusje!

 • Marloes zei

  Dit lijkt me echt een super leuke pop voor mijn 5 jarige dochter. Wij als ouders hebben de keuse gemaakt om al onze liefde te geven aan 1 kind. En we merken aan onze dochter dat ze soms wel een broertje of zusje mist. Baby Anabel is dan een uitkomst. Ze kan het verzorgen als een echt zusje!

 • Shirley Snijders zei

  Wat een geweldige pop! Mijn dochter van 4 is op het moment heel erg met poppen en baby’s bezig dus dit zou echt fantastisch zijn

 • hilde Gomis zei

  wat leuk !! onze dochter van 4 is afgelopen week trotse grote zus geworden!! waar ze eerst in de zwangerschap helemaal niks van de baby wilde weten (die moest de prullenbak maar in) , is ze nu zoooo lief voor haar babyzusje. sinds een paar dagen sleept ze pop overal mee naar toe maar die kan niet zoveel . baby Annabel wel . en die gun ik mijn grote meid wel zo !!

 • Shukkie zei

  Superleuk om deze te winnen voor mijn twee dochters Evi (komend maand 5) en Isa (2,5). Zij willen altijd nog een broertje erbij, maar van mij kan het nog even wachten. Deze baby kan voorlopig hun behoefte vervullen :p

 • Melissa zei

  Wauw heel gaaf zo’n levensechte pop! Zou mijn dochtertje over een tijdje vast heel blij mee zijn!

 • Mirella vd ven zei

  Super leuk verhaal. Ook hier een klein meisje in huis dat het wel heel erg leuk zou vinden een klein zusje er bij te hebben, maaf helaas is deze mama niet zo goed in bevallen dus helaas zit dat er niet in hier.
  Maar Annabell is welkom hier voor gezinsuitbreiding. Ik denk dat luna haar goed verwend en vertroeteld.

 • Sylvana van de merbel zei

  Mijn middelste dochter is dol op baby’s en moedert dan ook het liefste over haar neefje van 1 wang haar broertje van 3 wil echt niet meer, en er komt hier ook niet nog een baby! Haha maar om haar neefje wat rust te gunnen en moedertje in opleiding enorm blij te maken met deze oh zo echte Babypop wil ik graag met de actie meedoen om deze mooie pop te winnen voor haar

 • Rieneke zei

  Superleuk voor onze twee poppenmoedertjes die eigenlijk nog wel graag een broertje of zusje erbij willen, maar wat tot hun grote spijt niet gaat gebeuren.

 • Christa zei

  Met een 2e op komt binnen nu en een aantal weken en een enorme poppenmoeder waar ik zojuist nog op haar kamer 2 popjes naast haar op dr kussen zag liggen slapen is Baby Annabell heel erg welkom! Dus ik doe graag mee.

 • R lokken zei

  Ik zou deze pop heel graag willen winnen voor ons zoontje van 3 . Als de reclame van baby annabel op televisie is is hij altijd helemaal enthousiast! En omdat hij pas een broertje heeft gekregen kan hij mama na doen met verzorgen!

 • Jannelize gunter zei

  Wat fantastisch geschreven, met een glimlach gelezen. Onze jongste zou dit echt fantastisch vinden. Ze heeft 2 zussen boven haar en die waren ook dol op poppen, zo dol dat er van die poppen niet veel meer over is waarmee de jongste kan spelen. Ze is gek op haar nichtjes en neefje en zou deze ook echt helemaal te gek vinden.

 • Vasthi zei

  Deze mama twijfelt ook regelmatig. Nog een baby erbij? Een ding is zeker deze baby zal in ieder geval met open armen ontvangen worden en alle liefde ontvangen die ze nodig heeft.

 • Annemarie Boers zei

  Dat zou mijn dochter geweldig vinden!! Aangezien ze de afgelopen dagen steeds vraagt om een baby zusje!!! Dan staat het hier weer 3-3

 • Lieve zei

  Jaaa onze dochter Joleijne zou het helemaal geweldig vinden om deze pop te mogen verzorgen. En een echte mama te kunnen zijn

 • Eveline zei

  oh dat zou echt een super kado zijn voor mijn poppenmoeder Silke die nog heel graag een zusje wil. Papa weet dat alleen nog niet zo zeker 😉

 • Mariska zei

  Mijn dochter Annefleur is een echte poppenmama van 2 popjes en zou graag baby Annabell willen adopteren. Een babypop die zo veel kan zou ze echt fantastisch vinden! ❤️

 • Annemarrie zei

  Wat een mooi uitkomst voor onze mama in de dop van 5 jaar. en ook voor ons, geen gezeur meer om een zusje, ook al zou mama dat wel willen maar ziet Papa dat niet meer zitten en haar kleine broertje van 2 zal Annabel overspoelen met knuffels

 • Annemarrie zei

  Ow wat zou dat een goede oplossing zijn voor onze kleine mama in de dop (5jaar). geen gevraag meer om een zusje…Ook al zou mama best willen maar Papa ziet dat niet zitten. Hier kan hij toch geen Nee tegen zeggen. En onze kleine man van 2 ziet dat ook wel zitten, klein knuffelkontje dat het is word kleine Annabell vast met open armen ontvangen.

 • Hoi Linda, laat Baby Annabell nou toevallig ook net het vierde kindje zijn dat ons gezin compleet zou maken Wat zouden mijn poppenmoedertjes en mijn peutermannetje het geweldig vinden, zo’n klein schattig babietje in huis om voor te zorgen En wat helemaal makkelijk is voor mama: dit kind hoeft nooit in bad!!! Kortom, ik ga duimen!

 • Van poorten zei

  Hoe gaaf zou dat zijn voor onze 2 oudste meiden. Babyzusje is 16 wkn oud en ze helpen zo graag

 • Maria Heemskerk zei

  Annabel zou perfect zijn voor onze zoon. Ja u leest het goed. Een jongen die van poppetjes houdt. Geen zorgen, we geven hem de ruimte om jongen te kunnen zijn. Maar hij houdt nu eenmaal van verzorgen.
  We twijfelen over een derde. Annabel is zeer welkom in ons gezin.

 • Martine zei

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn zoontje van 3. Sinds hij een kleiner broertje heeft is hij helemaal gek op poppen. Met alleen maar mannen in huis hebben we geen “meisjes” speelgoed

 • Karen zei

  Hier ookgeen babies en zwangerschap meer. Maar het blijft kriebelen. Annabell is prachtig. Zij is heel welkom in ons huis

 • Karen zei

  Oh zij is zeker welkom! Hier ook geen zwangerschap en babies meer. Maar het blijft kriebelen.

 • Soraya zei

  Mijn kleine poppenmoeder zou Annabelle helemaal geweldig vinden

 • Clair zei

  Allebei mijn kinderen vragen regelmatig wanneer ze een broertje of zusje krijgen. Dat gaat niet gebeuren maar misschien dat ze met deze pop ook akkoord gaan! ☺️

 • Anne van den berg zei

  Hier komen wij graag voor in aanmerking gezien onze dochter haar broertje niet met rust kan laten omdat ze wil moederen.

 • Susanne de wit zei

  Super gaaf voor dochter van mijn vriendin .ze zingt al veel liedjes dus leuk als ze het voor haar eigen “kleine” kan zingen zo

 • Susanne de wit zei

  Zou super gaaf zijn voor de dochter van mijn vriendin ze zingt al veel liedjes dus ook leuk als ze voor haar eigen “kleine” kan zingen

 • Marleen zei

  Gaaf! Dit zal onze dochter zeker goed doen. We proberen nog niet voor een 2e kindje, maar als het zo ver is, kunnen haar aangeleerde skills handig zijn
  En ze is een echt moedertje, dus ze zal zich heel erg goed kunnen vermaken met Annabell ❤️

 • Melanie Henraat zei

  Haha wat een leuk verhaal! En zeer herkenbaar, onze 2 jongens zouden ook nog graag een broertje of zusje willen. Ze krijgen er volgend jaar wel opnieuw een nichtje bij.

  Zo’n pop zou heel welkom zijn ook om het verantwoordelijkheidsgevoel te stimuleren.

  Gr Melanie

 • Margreet zei

  Ohhh jaaa!!!! Die MOET ik gewoon winnen voor mijn dochtertje die 5 december 4 jaar wordt. Ze wíl hoe dan ook een baby Annabell. Ze zorgt er heel slim voor dat ze elke dag bij iemand kan spelen die er eentje heeft en mag nu de oude pop van haar tante lenen, maar die kan natuurlijk niet tippen aan de échte Annabell….
  Wat zouden wij happy worden als wij winnen

 • Evelien Reus zei

  Haha wat een geweldige manier om een pop in de spotlight te zetten! Ik heb zelf twee jongens ook stiekem de kriebels voor een derde..
  Onze jongste is gek op de popjes van zijn grote nicht waardoor ik op het idee kwam om voor 5 december een pop voor hem te kopen. Helaas vindt de man dit geen goed idee, daar houdt ik mij dan maar aan. Maar als we deze pop winnen dan kan manlief niet anders dan zijn kersverse dochter in zijn hart sluiten toch?!

 • Danielle Van Der Auwera zei

  hey… dat zou idd ideaal zijn… mijn hart zegt namelijk ook ‘hey, doe nog maar een vierde kindje’ maar mijn verstand, (pas verbouwde en vergrootte) huis en auto zeggen ‘nee joh, 3 meiden is meer dan voldoende!!’… Baby Annabel zou dan ook door onze poppenmoedertjes, met grote armen ontvangen worden!

 • S. zei

  leuke colum en wat een goed alternatief. graag zou ik mee willen doen om de pop te kunnen winnen. heb 2 dochters van 6 en bijna 4. de jongste is echt een moeder type. in januari krijgen ze een broertje en willen nu al graag hun broertje verzorgen. dan kunnen ze samen met mama alvast oefenen voor als broetje er is.

 • S. zei

  graag zou ik deze pop willen winnen voor mijn 2 dochters 6 en bijna 4. in januari krijgen ze er een broertje bij en vooral de jongste is echt een moeder type helaas financieel niet de mogelijkheid om z’n pop aan te schaffen. en hebben wij dus alleen poppen die niks doen. nu zal ik heel hard duimen draaien

 • Susanne zei

  Wat een leuke actie! Zou super zijn voor mijn dochter die 22 december 3 wordt en in maart grootte zus.

 • Susanne zei

  Leuke actie! Wij doen graag mee. Verwachten een echte baby in maart, zo kunnen we onze dochter goed voorbereiden. Leuk voor haar verjaardag 22 december.

 • Gerleen Duerink zei

  Baby Annabell zal hier vertroeteld worden door mijn jongste dochter! Haar favoriete pop mist een arm en 2 benen, tijd dus voor iets nieuws!

 • Amanda zei

  Nou baby Annabel zou hier echt welkom zijn, voor mijn dochter Liva (en ook wel een beetje voor mij)
  Liva , bijna 8(25 november) wil heeeeeel graag een zusje.. nu ze bijna jarig is, vraagt ze aan iedereen, of ze een zusje kunnen kopen, want een baby kun je gewoon in een Babywinkel kopen toch?
  Vele kindjes hebben getrakteerd , omdat ze oudere broer of zus is geworden..super leuk natuurlijk allemaal!maar mijn kind wil dat ook graag..
  En ik ben een alleenstaande ouder van 38, en als je dan nog eerst op zoek moet naar een man.. nee daar beginnen we niet(meer) aan.
  Dus laat maar weten wanneer we de babyshower kunnen geven voor Mn nieuwe dochter en nieuwe zusje van mijn dochter!

 • Mariska nohl zei

  Heb hier een enorme poppenmoeder!!! Ze is net 3 jaar en speelt de hele dag moedertje! Dus deze pop zou echt super zijn!!!!!

 • Henrike zei

  Ja suoer graag voor mijn meisje elena.
  Ze verdient het zo nu de aandacht naar de broer en zusjee gaan.
  Ze word er zo blij van onze poppen moeder

 • Daphne zei

  Een baby Annabell! Dat zou onze dochter geweldig vinden en een goede voorbereiding als ons een tweede broertje of zusje ons gegund is!! Ik doe graag mee met deze actie 🙂 #fingerscrossed

 • Monique zei

  Waauw wat super leuk. Onze Femke zou Baby Annabell echt geweldig vinden. Ze wordt volgende maand 4 jaar en is gek op poppen. Ook verwachten we in januari een baby nichtje en ze kan nu al niet wachten om haar de fles te geven. Natuurlijk is dat nichtje niet altijd bij de hand, dus Baby Annabell zou een mooie ‘vervanging’ zijn!

 • Monique zei

  Waauw wat leuk! Ik denk dat onze Femke zo’n baby Anabel fantastisch zou vinden. Volgende maand wordt ze 4 en ze is gek op poppen en, kort na haar verjaardag is er een nichtje op komst waar z nu al naar uit kijkt om de fles te geven. Haar nichtje is dus niet altijd bij ons in huis dus Baby Anabel zou geweldig zijn!

 • Maaike zei

  Mijn drie poppenmama’s van 7, 5 en 2 jaar willen heeeeel graag de baby Annabelle. En doordat ze met N drieen zijn is er altijd wel iemand om voor dr te zorgen. Daarnaast wil deze mama ook geen echt babietje meer dus baby Annabelle zou een uitkomst zijn

 • Oostveen zei

  Deze lieve baby zou ontzettend welkom zijn bij ons. Poppenmoeder Olivia van 2,5 jaar zal met veel liefde voor haar zorgen.
  Wat zal ze blij zijn met de komst van een baby!

 • Linda zei

  Hihi, geweldig geschreven weer!! Heel graag willen wij wel een baby Annabel winnen, genoeg liefde in huis om te delen! Samen met mijn oudste zingen we uit volle borst de reclame tune zodra die op tv komt!

  Fingers crossed!

 • Alyt van der Heide zei

  Baby Annabell mama houdt van jou mijn lieve schat.
  Aldus de reclame die mijn meiden van 5 en 7 HELEMAAL uit het hoofd kennen. Ik kom niet verder dan regel 3.
  Dit is HET ultieme Sinterklaascadeau voor mijn lieve meid van 5. Ze is een echte poppenmama meisje. Ze heeft geen interactieve pop, dit zou haar babyzusje kunnen worden.
  Wat gaaf dat ze haar mondje open kan doen, kan huilen etc etc. Mijn meid gaat de hele dag voor baby Annabell zorgen. Dat doet ze nu ook al met haar poppen. Pop moet vooral veel slapen, wordt regelmatig omgekleed, krijgt een flesje etc etc.
  Ja ik doe graag mee.

 • Carolien zei

  Oh Leuk! Veerle en Roos willen nog wel een zusje erbij! En ze zou erg warm welkom hier zij. Wij vinden het een mooie naam ook (zojuist even besproken), dus t scheelt ook een hoop keuze stress over haar naam en lichamelijke arbeid van te voren (niet onbelangrijk), als zij naar ons nestje wordt gestuurd! Wij zullen heel erg dankbaar zijn! Groetjes

 • Robinia Meltzer zei

  Oh mijn dochter zou hier zo verschrikkelijk blij mee zijn! Ze zingt de hele dag het liefje van de reclame en wil de pop heel graag hebben. Ik weet zeker dat ze een goede poppen moeder vol annabelle zou zijn!

 • Alyt van der Heide zei

  “Baby Annabell, mama houdt van jou, mijn lieve schat
  Aldus de reclame die mijn meiden van 5 en 7 HELEMAAL uit hun hoofd kennen….
  Ik ken alleen maar de eerste regels.
  Mijn jongste meid is een echte poppen mama meisje. Ze speelt er de hele dag mee. Pop in bed leggen, mee wandelen, tig keer verkleden etc etc.
  Doe heel graag voor haar mee, want dit is haar ultieme babyzusje. Te leuk dat ze interactief is, dat ze huilt, haar mondje open doet etc. Dit is HET Sinterklaascadeau voor haar.

 • Helga zei

  Wat mooi! Mijn dochter wil heel graag een zusje (haar zusje is een sterretje). Dit zou voor haar geweldig zijn om te oefenen met een baby tot er een moment komt dat ik zelf wellicht weer zwanger zal zijn.

 • Daniëlle Pepplinkhuizen - Oldeman zei

  Oh dit zou zo leuk zijn voor onze dochter (2,5 jaar) die gek is op baby’s.
  En dit zou super helpen wanneer ik uiteindelijk weer zwanger zal zijn, kan de kleine meid vast oefenen hoe het is met een “echte” baby.

 • Mien Kooistra zei

  Oh wat leuk.

  Begon echt te twijfelen bij de eerste regels.

  Ik vind baby’s ook helemaal super. Maar ook hier geen vierde baby. Nummer 3 was al een verrassing want die kwam gelijk met nummer 2 mee. Haha.
  Een tweeling. Lichaamlijk kan ik een zwangerschap niet goed aan. Ben zo trots dat ik een tweeling heb gedragen. Maar na mijn 30 mocht ik absoluut geen kinderen meer ‘lichaamlijk gezien’ Ik ben 32 nu. Maar mijn dochtertje Femma ‘enigste meisje’ zou dolgraag nog een babyzusje willen.
  Dus Annabel is hier van harte welkom en zal met openarmen worden ontvangen door poppenmem Femm!

  En wat kan ze veel, inderdaad net een echte baby.

  Deze mem waagt een gokje voor haar lieve kleine Femm.

  Leuk geschreven weer.

 • Berber Reitsma zei

  Wij twijfen inderdaad ook heel erg, over een 3e kindje. Wel hebben we gezegd, de eerste paar jaar niet. Eerst zo maar even genieten.
  We hebben nu 2 jongens, eentje van bijna 5 en eentje van net 2 jaar.
  Ze willen graag nog een zusje..
  Wat zou het fijn zijn als Sinterklaas hun een zusje kan geven, waarmee ze vast kunnen oefenen, mochten mama en papa toch besluiten ervoor te gaan!

 • Pam zei

  Wat een schatje, als moeder van 4 plus een bonus(pleeg)kindje zou ook annabell bij ons mogen komen wonen. Ze zal daarnaast ook vertroeteld worden door al onze gastkindjes in de opvang.

 • Annemiek Mager zei

  Jaa wij wagen graag een gokje mee met de win actie van baby Annabell
  wij hebben een echt poppen moeder hier rond lopen die graag deze pop wil

 • Karin de waal zei

  Wat een gave actie, hier een poppenmoeder die dat superleuk zou vinden! .

 • Renate Van zeijl zei

  Zo’n lieve baby zou ik dolgraag in huis willen hebben voor meisje. Ik denk dat Elise de helemaal geweldig gaat vinden

 • Bertine zei

  Héél graag voor mijn lieve dochtertje van 5 die haar baby annabel als een zusje beschouwd ❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 5 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 5 maanden geleden
 • 12 minuten lezen