Waar ben je naar opzoek?

Wauw! Premature baby overleeft dankzij contact met haar tweelingzusje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wauw! Premature baby overleeft dankzij contact met haar tweelingzusje

tweelingszusjes

Wonderen gebeuren! Dat bewijst dit verhaal maar weer. De Australische Michelle Roberts- Cobbin was zwanger van een tweeling. Vijf en een half jaar geleden is zij bevalling van de meisjes Lily en Summer. Tijdens haar zwangerschap waren de vooruitzichten van dochter Lilly niet goed. Ze woog maar 390 gram en was twee keer zo klein als haar zusje Summer die 840 gram woog. Er was weinig hoop voor het meisje…

Moedergevoel

Wat doe je als je dochter het waarschijnlijk niet gaat overleven? Je pakt alles aan om ervoor te zorgen dat ze sterker wordt. Je volgt je moedergevoel. Ook als je geen idee hebt wat je doet en of dit goed is. Michelle heeft dit ook gedaan. Ze heeft haar dochters naast elkaar in de couveuse gelegd. Er was zo’n warm contact tussen de twee zusjes: ze gingen dicht tegen elkaar aanliggen. Het meest bijzondere was dat de gezondheid van Lilly met sprongen vooruit ging vanaf het moment dat ze in contact kwam met haar zusje Summer.

Nadat Lilly in contact is gekomen met Summer ging het heel goed met haar. Na acht maanden mocht ze naar huis. Inmiddels is de tweeling vijf jaar oud. Lily is iets kleiner maar de meisjes zijn gezond! Moeder Michelle vertelde haar verhaal aan de Daily Mail Australia.

Bron beeld: Michelle Roberts- Cobbing

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen