Waar ben je naar opzoek?

Wat staat er in mijn koelkast?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wat staat er in mijn koelkast?

Gisteren schreef ik al een blog waarin ik een rondleiding gaf door mijn gezonde voorraadkast en daaropvolgend een blog over mijn favoriete gezonde en suikervrije kookboeken. In deze serie hoort natuurlijk ook een kijkje in mijn koelkast. Gisteren heb ik boodschappen gedaan en daarvoor loop ik altijd mijn koelkast door, ruim ik hem op en maak ik hem schoon. 

Zoals ik in mijn blog van gisteren al noemde staan er niet alleen maar ‘gezonde’ producten in mijn voorraad- en koelkast. Ik streef een zo’n gezond mogelijk leven na maar het moet niet ons hele leven in beslag nemen.

Een kijkje in mijn koelkast

Koelkast

Zoals je ziet staan hier de grote producten. En ja af en toe drinken de kinderen een beker Yoki en we maken ook echt wel eens gebruik van snelle toetjes en mayonaise en curry.

Aan de linkerkant staan bakjes fruit voor door de smoothies. Daaronder de plank met vleeswaren, broodbeleg en kaas.

Verse groenten

Ik ben fan van Tupperware. Deze bak is heel erg fijn om bijvoorbeeld spinazie in te bewaren zodat het zo lang mogelijk goed blijft. Elke dag pak ik er een handvol uit voor door een smoothie.

Groentenla

De planken met groenten en de groentenlade. Omdat ik vaak alleen moet eten met de kinderen zorg ik altijd voor wat makkelijke producten. Ik kocht nu twee zakken voorgesneden bloemkool en broccoli en het soeppakket voor tomatensoep.

Groentenla-1

 

De groentenla zit vol met partjes aardappel, sla en hutspot. Door de uien ‘stinkt’ het nogal daarom heb ik het in een extra plastic zak verpakt zodat niet de hele koelkast er naar ruikt.

De koelkastdeur

In de koelkastdeur staat van alles en nog wat. De bak en braad ben ik aan het vervangen door kokosolie naast de olijfolie en zonnenbloemolie waarin ik bak. De Floradix gebruik ik elke dag voor een extra shot energie. Na mijn bevallingen duurde het erg lang voor ik weer op krachten was. De kraamverzorgster raadde mij elke kraamweek aan om dit te gebruiken en ik ben ermee doorgegaan. Ik wissel de drank af met de tabletten. Voor mij werkt dit heel goed.

Dit zijn de basisproducten in mijn koelkast. Met deze mix van ‘gezonde’ en ‘minder gezonde’ producten probeer ik elke dag een goede maaltijd op tafel te zetten. Wat voor basisproducten staan er in jullie koelkast? 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 11 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen