Waar ben je naar opzoek?

Wat is het geheim van Doutzen Kroes?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wat is het geheim van Doutzen Kroes?

Menig (pas bevallen) vrouw is jaloers op Doutzen Kroes. Twee maanden geleden beviel ze van dochter Myllena Mae en ze was binnen no-time weer in vorm. Wat is toch haar geheim?

Borstvoeding it is

Aan de Telegraaf vertelt Doutzen Kroes dat het komt doordat ze borstvoeding geeft. Het geven van borstvoeding is gunstig voor haar figuur. Ik viel er geen kilo vanaf… kwam er eerder van aan omdat ik zo’n mega honger had.
Ook zegt ze dat ze gezond eet en elke dag een maaltijd kookt. En natuurlijk helpt sporten ook.

Ik gok dat het voor Doutzen allemaal wel wat makkelijker gaat dan voor een doorsnee gezin. Ze zal misschien hulp krijgen van een een personal trainer omdat ze voor haar beroep ook weer snel in vorm moet zijn. En ik denk dat ze zich ook geen zorgen hoeft te maken over het huishouden dus die uurtjes kan ze weer besteden aan sporten en tijd met haar kinderen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen