Waar ben je naar opzoek?

Wat is het geheim van Doutzen Kroes?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wat is het geheim van Doutzen Kroes?

Menig (pas bevallen) vrouw is jaloers op Doutzen Kroes. Twee maanden geleden beviel ze van dochter Myllena Mae en ze was binnen no-time weer in vorm. Wat is toch haar geheim?

Borstvoeding it is

Aan de Telegraaf vertelt Doutzen Kroes dat het komt doordat ze borstvoeding geeft. Het geven van borstvoeding is gunstig voor haar figuur. Ik viel er geen kilo vanaf… kwam er eerder van aan omdat ik zo’n mega honger had.
Ook zegt ze dat ze gezond eet en elke dag een maaltijd kookt. En natuurlijk helpt sporten ook.

Ik gok dat het voor Doutzen allemaal wel wat makkelijker gaat dan voor een doorsnee gezin. Ze zal misschien hulp krijgen van een een personal trainer omdat ze voor haar beroep ook weer snel in vorm moet zijn. En ik denk dat ze zich ook geen zorgen hoeft te maken over het huishouden dus die uurtjes kan ze weer besteden aan sporten en tijd met haar kinderen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen