Waar ben je naar opzoek?

Wat een zak!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Wat een zak!

Wij zijn hier al bijna een week ziek. En dan ook écht ziek. Ik roep niet zo gauw dat we ‘de griep’ hebben maar we zijn toch echt geveld door de milde griep die momenteel rondgaat. Sinds vandaag ben ik weer een beetje op de been. De kinderen lijken ook aan de betere hand en nu is manlief ziek. Echt heel erg balen zo net in de kerstvakantie. 

Wat te doen als je ziek bent?

Het is best wel een uitdaging om ziek te zijn met kinderen (die ook ziek zijn) om je heen. Een moeder kan gewoon niet ziek zijn. Ik geef eerlijk toe dat we de ene na de andere film hebben gekeken, de iPad veelvuldig hebben gebruikt en spelletjes hebben gespeeld op de Nintendo. Tussendoor geslapen en voor 18:00 uur lagen we allemaal plat. Niks aan! Je kunt gewoon zo weinig en je hebt nergens zin in… vast wel herkenbaar.

Zitzakken

Onze bank was te klein voor alle zieken maar gelukkig hebben we sinds kort uitbreiding van het meubilair. Een keuze Terapy zitzak. Op het moment dat wij hem nodig hadden was hij er voor ons. Wij hebben de Stanley die voor van alles gebruikt wordt. Voornamelijk om op te hangen en mee door de kamer te stuiteren. En voor nu was het een hele fijne hangplek voor de televisie. Doordat hij niet mega groot is is hij makkelijk te verplaatsen en overal in huis te gebruiken. Hij wordt van boven naar beneden gesleept om vervolgens weer van beneden naar boven te verplaatsen.

Terapy totale ontspanning

Wat een zak! Totale relax-hang-plek…

Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. Wij geloven dat iedereen een moment van recharge verdient. Daarom maken wij ergonomische en comfortabele producten, waarin je kan ontspannen en opladen. De hoes van de Terapy zitzak onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Onze zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten.

De Stanley zitzak wordt hier al intensief gebruikt. Met vieze kinderhandjes ontkom ik er niet aan dat hij vies wordt. Maar dat geeft niet want ik kan de hoes eraf ritsen en hem zo in de wasmachine gooien. Ideaal! En als ik het kleurtje zat ben bestel ik een nieuwe losse hoes.

>> Ben jij ook benieuwd naar het assortiment van Terapy? Klik hier!

Sit and relaxDeze zitzak heb ik opgestuurd gekregen voor een review.

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Sinterklaas speelgoed wordt duurder: tot 75%

  • 7 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Zomerkamp groep 8: Hoe bereid je jouw kind voor op schoolkamp?

  • 10 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Het brein van een kind: zo werkt het kinderbrein!

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen