Waar ben je naar opzoek?

Waarschuwing voor Koningsdag stickers van de Action

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Waarschuwing voor Koningsdag stickers van de Action

Winkelketen Action roept klanten op om de Koningsdag-tattoostickers die ze verkopen, terug te brengen naar de winkel. Deze plakplaatjes zijn bedoeld voor het gezicht maar bij het verwijderen van de stickers laten ze schaaf- of brandwonden achter. Via social media hebben meerdere mensen dit laten weten door hun foto te posten.

Action heeft de volledige voorraad uit de schappen gehaald en waarschuwt nu zelf ook om deze stickers niet te kopen. Als je ze toch hebt gebruikt en wil verwijderen doe dan het volgende volgens action:

“Indien u deze tattoo onverhoopt toch heeft gebruikt, adviseren wij u de gebruiksaanwijzing op de verpakking te volgen. U dient de tattoo te verwijderen met wondalcohol of babyolie. Bevochtig de tattoo met wondalcohol of babyolie, wacht 10 seconden en wrijf de tattoo met een watje weg.”

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 15 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 16 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 16 uur geleden
  • 2 minuten lezen