Waar ben je naar opzoek?

Waarschuwing voor Koningsdag stickers van de Action

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Waarschuwing voor Koningsdag stickers van de Action

Winkelketen Action roept klanten op om de Koningsdag-tattoostickers die ze verkopen, terug te brengen naar de winkel. Deze plakplaatjes zijn bedoeld voor het gezicht maar bij het verwijderen van de stickers laten ze schaaf- of brandwonden achter. Via social media hebben meerdere mensen dit laten weten door hun foto te posten.

Action heeft de volledige voorraad uit de schappen gehaald en waarschuwt nu zelf ook om deze stickers niet te kopen. Als je ze toch hebt gebruikt en wil verwijderen doe dan het volgende volgens action:

“Indien u deze tattoo onverhoopt toch heeft gebruikt, adviseren wij u de gebruiksaanwijzing op de verpakking te volgen. U dient de tattoo te verwijderen met wondalcohol of babyolie. Bevochtig de tattoo met wondalcohol of babyolie, wacht 10 seconden en wrijf de tattoo met een watje weg.”

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen