Waar ben je naar opzoek?

WAARSCHUWING: Filet Americain van Albert Heijn gevaarlijk voor zwangeren

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
WAARSCHUWING: Filet Americain van Albert Heijn gevaarlijk voor zwangeren

Supermarktketen Albert Heijn heeft een waarschuwing de deur uit gedaan wat betreft de AH Filet Americain 160 gram met rode prijssticker en houdbaarheidsdatums 26-03-2016. 

Deze bakjes AH FiletAmericain zijn besmet met de listeria bacterie. Het eten van deze FiletAmericain kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Zeker voor zwangeren en ouderen. Voor zwangere kan de listeria bacterie zelfs een miskraam of vroeggeboorte veroorzaken. Meer informatie hierover is te vinden bij het Voedingscentrum.

Als u deze filet americain met houdbaarheidsdatum 26-03-2016 heeft, eet deze dan niet op, en breng het terug naar een filiaal van Albert Heijn. U krijgt het aankoopbedrag vergoed.

Alle andere varianten filet americain zijn wel veilig te eten.

Voor nadere inlichtingen over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met de Servicelijn van Albert Heijn op telefoonnummer 0800 – 03 05 (gratis).

recall_ah_filet-americain

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 1 week geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen