Waar ben je naar opzoek?

WAARSCHUWING: Filet Americain van Albert Heijn gevaarlijk voor zwangeren

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
WAARSCHUWING: Filet Americain van Albert Heijn gevaarlijk voor zwangeren

Supermarktketen Albert Heijn heeft een waarschuwing de deur uit gedaan wat betreft de AH Filet Americain 160 gram met rode prijssticker en houdbaarheidsdatums 26-03-2016. 

Deze bakjes AH FiletAmericain zijn besmet met de listeria bacterie. Het eten van deze FiletAmericain kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Zeker voor zwangeren en ouderen. Voor zwangere kan de listeria bacterie zelfs een miskraam of vroeggeboorte veroorzaken. Meer informatie hierover is te vinden bij het Voedingscentrum.

Als u deze filet americain met houdbaarheidsdatum 26-03-2016 heeft, eet deze dan niet op, en breng het terug naar een filiaal van Albert Heijn. U krijgt het aankoopbedrag vergoed.

Alle andere varianten filet americain zijn wel veilig te eten.

Voor nadere inlichtingen over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met de Servicelijn van Albert Heijn op telefoonnummer 0800 – 03 05 (gratis).

recall_ah_filet-americain

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen