Waar ben je naar opzoek?

Waar is mijn kind?

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Waar is mijn kind?

Er zijn hele discussie over te voeren; het ‘in de gaten houden van je kind’ met behulp van een GPS tracker is een hot item. Vroeger deden we dat toch ook niet? Dan speelden kinderen toch ook gewoon buiten en kwamen ze binnen als de lantarenpalen aangingen? Ik moet zeggen dat ik er ook sceptisch over was. Waarom zou je je kind willen volgen? Hoe zit het met de privacy van je kind? Inmiddels heb ik er een andere mening over!

Misschien heb je onze nieuwste aanwinst al op Instagram voorbij zien komen: een GPS horloge voor mijn kind. Ik heb gemerkt dat heel veel ouders enthousiast zijn en er meer over willen weten. Hierbij!

Waarom een GPS horloge voor je kind?

Onze zoon is net 7 jaar geworden en mag sinds dit voorjaar (nu hij zijn zwemdiploma heeft) zelf naar vriendjes fietsen en spelen in de wijk. Hij vindt het heerlijk. Hij komt altijd wel netjes melden waar hij is of heen gaat maar soms vergeet hij dat wel eens. En dan moest ik soms heel lang naar hem zoeken. Met regelmaat zit hij ook bij een vriendje thuis. Wij moeders hebben wel contact onder elkaar en melden het als een kind bij ons is. Wel zo fijn! Toch kan dat wel eens vergeten worden.

Een GPS horloge vind ik ideaal. Niet om mijn kind stiekem te volgen maar om af en toe te kijken waar hij (ongeveer) is en wat hij doet. Ik ga af en toe ook even polshoogte nemen. Zeker als hij bij het water aan het vissen is. En… ik kan hem bellen als we gaan eten. Zo hoef ik niet met de andere kinderen op pad om hem te gaan zoeken. Een belletje is genoeg. Ook kan hij zelf op het horloge de tijd zien en weet hij wanneer hij thuis moet komen.

Het geeft mij een gerust gevoel dat ik weet waar hij is. Niet omdat hij dat niet aankan maar omdat het nu gewoon anders is dan vroeger. Het is drukker op de weg en het is niet meer zo veilig als vroeger. Op deze manier kan ik eenvoudig een oogje in het zeil houden.

Ik merk dat hij het zelf ook fijn vindt om het horloge mee te nemen. Af en toe gaat hij wel eens zonder horloge op pad maar meestal vraagt hij er zelf om.

GPS horloge kinderen

Kindvriendelijk GPS horloge

Van de webshop One2Track heb ik het nieuwste model telefoon horloge gekregen. Deze beschikt over GPS, GPRS/LBS en WIFI positiebepaling. Ik vind hem heel erg nauwkeurig en hij wijkt minimaal af van de locatie.

Het horloge is heel erg kindvriendelijk en met touch te bedienen. Je installeert een app op je telefoon en daarmee is het horloge in te stellen. Mijn kind kan eventueel ook zelf bellen maar er staat nu geen baltegoed op. Ik vind dat hij gewoon naar huis kan komen als er wat ‘dringends’ is. Ik heb gemerkt dat hij het interessant vindt om te bellen en voor de meest onzinnige dingen belt. En dan is het beltegoed zo op…

Dit horloge is uitgebreid met een wekkerfunctie, spyfunctie (vind ik zelf onnodig) en je kan gesproken en geschreven berichten laten ontvangen op dit horloge. Wat extra handig is is de intercomfunctie. Als je kind weigert om een gesprek op te nemen dan kun je eenvoudig via de app het horloge opdracht geven om te bellen. Zo kun je direct via het horloge met je kind praten. Of hij nou wil of niet 😉
Ik heb nog geen gebruik gemaakt van deze functie want hij neemt wel op als ik bel!

Ik heb al eens eerder een GPS tracker getest. Maar ik zou echt het GPS horloge van One2Track adviseren. Ik ben hier heel enthousiast over.

Makkelijk in gebruik voor ouders

De app is in het Nederlands en super makkelijk in gebruik. Op de app kun je meerdere horloges laten draaien. Het horloge is binnen 10 minuten in te stellen. Je hebt geen maandelijkse abonnementskosten omdat je belt via je eigen telefoon en het horloge zelf kunt opwaarderen met beltegoed. Wil je meer weten over de functies? Kijk dan hier!

Ik ben heel erg enthousiast over dit horloge en we gebruiken hem dagelijks! One2Track verkoopt GPS horloges in vele soorten en maten. Ben jij nieuwsgierig? Kijk wel horloge bij jou en je kind(eren) past.

GPS horloge kids

Dit product heb ik gekregen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen