Waar ben je naar opzoek?

VSM waterpokken spray: jeukstillend en verkoelend

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
VSM waterpokken spray: jeukstillend en verkoelend

Gelukkig hebben wij de waterpokken allemaal gehad. Vorig jaar rond Sinterklaas en Kerst waren alle drie de kinderen aan de beurt. Dat was afzien zeg! De een na de ander werd ziek en het was drama. Ik was gesloopt na vier weken. Ik ben heel blij dat wij er vanaf zijn. Gelukkig komen er steeds meer middelen op de markt waarmee je het waterpokken-leed kunt verzachten. Voor zowel je kind maar ook voor mama…

VSM komt met Waterpokken spray

Hangerig, koorts en vervelende rode vlekjes: bijna elk kind krijgt een keer waterpokken. Of de vijfde ziekte. Ook zo’n populaire ziekte onder jonge kinderen. Niks om je druk om te maken, wel vervelend. Cijfers van het RIVM (juli 2011) laten zien dat meer dan 93% van in Nederland opgegroeide kinderen voor hun vijfde levensjaar waterpokken heeft gehad. De twee meest vervelende gevolgen zijn een pijnlijke huid en jeuk. Daarom introduceert Waterpokken spray. Dit werkt direct jeukstillend, verkoelend, behandelt wondjes, voorkomt bacteriële infecties en helpt littekens te voorkomen. Door de spray behandel je de huid van een kleine afstand en hoef je de huid niet aan te raken.

Waterpokken is een virusinfectie van de huid, waarbij over het hele lichaam vlekjes en blaasjes ontstaan. Vaak ook in de mond, op de hoofdhuid en de oogleden. Als ouder is het erg naar om je kindje zo te zien. Door de pijnlijke huid en jeuk gaan kinderen vaak krabben en kunnen er infecties en littekens ontstaan. Ook vinden ze het niet fijn wanneer hun gevoelige huidje wordt ingesmeerd. VSM Kind Waterpokken spray biedt verlichting en vermindert de kans op infectie en littekens doordat je als ouder de huid van je kindje niet hoeft aan te raken. Fijn voor je kindje én hygiënisch!

Meervoudige werking met olijfbladeren en algen

VSM Kind Waterpokken spray heeft een meervoudige werking bij waterpokken door Olive-Leaf Active™ en Algae-Active™. Deze werkzame bestanddelen zijn afkomstig van olijfbladeren en algen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.

Gebruik van VSM Waterpokken spray

Schud de Waterpokken spray voor gebruik. Spray de vloeistof van 10-15 cm afstand op de gewenste plekken en laat het intrekken. Herhaal de handeling 2-3 keer per dag of wanneer verlichting gewenst is. Voor een extra verkoelend effect kun je voor gebruik de flacon tijdelijk in de koelkast zetten.

Er zijn heel veel sprays voor waterpokken om de pijn en jeuk te verzachten. Kijk vooral wat jij prettig vindt en wat jouw kindje het beste helpt.

Sterkte voor alle moeders die nog te maken krijgen met de waterpokken!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen