Waar ben je naar opzoek?

Vrouw zwanger van achttiende kind

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vrouw zwanger van achttiende kind

Het grootste gezin van Engeland kondigde gisteren de komst van hun achttiende kind aan. De moeder van deze achttien kinderen was op haar veertiende voor het eerst zwanger. Haar tweede kind, een dochter (21) heeft zelf ook al twee kinderen. Eerder dit jaar kreeg ze een miskraam met 21 weken. Inmiddels is ze zwanger van haar achttiende en laatste kind, zoals ze zelf zegt. Ze hebben een Facebook pagina met al 134.594 likes waarop je hun gezinsleven kunt volgen. 

Een huis vol

Alle achttien kinderen zijn van dezelfde papa. Hij heeft goed zijn best gedaan 😉 Met achttien kinderen heb je wel een huis vol zeg! Met zoveel kinderen is er genoeg te regelen en valt er genoeg te beleven. Toch heeft moeder Sue ook nog tijd om een blog bij te houden waarop ze tips & tricks geeft en waar de hele familie een rol in speelt. Hun achttiende en laatste kind (nu stoppen ze écht!) is een cadeautje vinden ze. Iedereen heeft weer erg veel zin in de komst van een nieuwe spruit. En daarna is het basta! Zal vader dan toch echt een knipje laten zetten?

Altijd zwanger

Met een groot gezin is niet alleen huis vol maar je hebt ook je handen vol. Ik vind het met drie kinderen al aanpoten… En die van mij zitten ook best wel dicht op elkaar. Om eerlijk te zijn, een vierde lijkt mij stiekem best leuk maar ik ga dat echt niet trekken. Lichamelijk ook niet. Mijn zwangerschappen waren zwaar en ik kamp nu nog steeds met de naweeën van mijn zwangerschappen en bevallingen. Ik heb sinds een jaar het idee dat ik mijzelf en ons leven een beetje op de rit heb en ik weer voldoende hersteld ben. Ik vraag mij dan echt af hoe Sue dat doet na elke zwangerschap? Aan de leeftijd van de kinderen te zien was ze drie maanden na elke bevalling alweer zwanger. Dat trek je toch niet? Kan iemand mij vertellen hoe dat mogelijk is? Als ik denk aan die hormonen waar ik nu nog last van heb. Pfff… ik vind het knap hoor.

Ik wil ze van harte feliciteren en ik ben benieuwd of dit echt de laatste spruit is… We kunnen in ieder geval veel van ze leren. Ze runnen hun eigen bakkerij, een gezin met achttien kinderen en hebben geen geld van de overheid nodig om dit rond te breien. Van 60 paar schoenen per jaar tot 11 rollen toiletpapier per dag.

Zou jij een groot gezin zien zitten? Waarom wel of niet?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen