Waar ben je naar opzoek?

Vrouw wordt verliefd op spermadonor van haar kind

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vrouw wordt verliefd op spermadonor van haar kind

Aminah is 42 jaar en single. Uit een eerdere relatie heeft ze al twee zoons die beiden als baby aan een erfelijke ziekte waren gestorven. Ze wil zo graag een kind dat ze besluit een spermadonor in de arm te nemen. 

Keuze uit drie mannen

Ze ging naar een vruchtbaarheidskliniek en ze kon kiezen uit twee mannen. Ze koos voor de man waarbij ze het beste gevoel had. In zijn profiel stond dat hij ‘gelukkig en gezond’ was. Vooral de gezondheid van de spermadonor was voor haar erg belangrijk. Ze had al twee kinderen verloren en wilde dat niet nog een keer meemaken…

Gezonde dochter

Aminah kreeg een gezonde dochter. Om eventuele vragen van haar kind voor te zijn besloot ze haar donor te ontmoeten. Ze ontmoette Scott Anderson, de spermadonor van haar dochter. Hij stond open voor een ontmoeting. Zijn partner was het daar absoluut niet mee eens en ging bij hem weg.

Verliefd op spermadonor

Uiteindelijk was dat niet zo’n probleem want Scott en Aminah werden verliefd… Volgens de moeder van Aminah lijkt het net een sprookje. Wat een mooi verhaal en ik hoop dat ze heel gelukkig worden met zijn drietjes!

Bron: Essentialbaby.com.au

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen