Waar ben je naar opzoek?

Als je make-up maar goed zit!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Als je make-up maar goed zit!

De ene bevalling is de andere niet maar tijdens mijn weeen dacht ik er echt niet aan hoe ik eruit zag. Dat kind moest eruit… in wat voor staat ik zelf verkeerde boeide mij echt niet. Ik moest mijn concentreren op de bevalling. Maar goed, wat ik zeg: de ene bevalling is de andere niet. Dat bewijst deze vrouw maar weer. Alaha is make-up artist en wilde er zelfs tijdens en na haar bevalling piccobello uitzien. 

Alaha was onafscheidelijk van haar make-up tijdens de bevalling. Ze vond dit zelf een vorm van afleiding tussen de weeën door. Maar liefst 35 kleuren oogschaduw en drie potten kwasten kwamen erbij aan te pas. Het was niet zo dat ze ‘even’ een make-upje op smeerde. Integendeel; ze zag eruit alsof ze naar een gala ging. Als je er maar goed bij ligt bij het schieten van dé eerste foto… 😉 Ik dacht vooral… schiet op met dat hechten!

Make-up tijdens bevalling

Make-up tijdens bevalling

Bron: Makeupbyalaha

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Wanneer weer ongesteld na de bevalling?

  • 20 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs: 12 weken zwanger

Buikband met tekst en 5 leuke cadeaus voor een zwangere

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
1 week zwanger

Na hoeveel maanden is een vrouw gemiddeld zwanger?

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen