Waar ben je naar opzoek?

Als je make-up maar goed zit!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Als je make-up maar goed zit!

De ene bevalling is de andere niet maar tijdens mijn weeen dacht ik er echt niet aan hoe ik eruit zag. Dat kind moest eruit… in wat voor staat ik zelf verkeerde boeide mij echt niet. Ik moest mijn concentreren op de bevalling. Maar goed, wat ik zeg: de ene bevalling is de andere niet. Dat bewijst deze vrouw maar weer. Alaha is make-up artist en wilde er zelfs tijdens en na haar bevalling piccobello uitzien. 

Alaha was onafscheidelijk van haar make-up tijdens de bevalling. Ze vond dit zelf een vorm van afleiding tussen de weeën door. Maar liefst 35 kleuren oogschaduw en drie potten kwasten kwamen erbij aan te pas. Het was niet zo dat ze ‘even’ een make-upje op smeerde. Integendeel; ze zag eruit alsof ze naar een gala ging. Als je er maar goed bij ligt bij het schieten van dé eerste foto… 😉 Ik dacht vooral… schiet op met dat hechten!

Make-up tijdens bevalling

Make-up tijdens bevalling

Bron: Makeupbyalaha

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen