Waar ben je naar opzoek?

Vrouw van 70 bevalt van eerste kind door ivf

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vrouw van 70 bevalt van eerste kind door ivf

Een opmerkelijk bericht uit India. Daar is een vrouw van 70 jaar middels ivf bevallen van haar eerste kind. De moeder Daljinder Kaur beviel vorige maand van een zoon na een ivf behandeling. Het is een zoon geworden.

Een kans

Het jongetje woog bij de geboorte twee kilo en heet Arman. Het jongetje is kerngezond geboren. De kersverse moeder zegt dat God hun gebeden hebben verhoord. Persbureau AFP meldt dit bericht. De man en de vrouw zagen op tv een reclame van ivf en vonden dat ze het moesten proberen. Ze wilden zo graag een baby. Volgens hun was dit hun kans.

Sceptisch

Het echtpaar kwam in India bij een vruchtbaarheidskliniek. Daar werd hun verzoek gehoord. De arts, Anurag Bishnoi, was sceptisch over hun verzoek en de behandeling. Er zijn verschillende tests gedaan en daaruit bleek dat moeder in staat was een baby te dragen en te baren. Ondanks haar hoge leeftijd.

Vertrouwen op God

Het echtpaar is op leeftijd en zal hun zoon niet kunnen zien opgroeien. Vader (79) en moeder zijn niet bezorgd om hun leeftijd. Ze geloven en vertrouwen erop dat God over hun zoon zal waken.

Eerder werd een vrouw in India op een leeftijd van 72 jaar moeder. Ze beviel in 2008 van een tweeling. Deze zwangerschap kwam ook tot stand door ivf.

> Lees ook: 5x wat je moet weten over IVF

Bron: AFP – Bron beeld: Pixababy

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen