Waar ben je naar opzoek?

Vrouw van 70 bevalt van eerste kind door ivf

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vrouw van 70 bevalt van eerste kind door ivf

Een opmerkelijk bericht uit India. Daar is een vrouw van 70 jaar middels ivf bevallen van haar eerste kind. De moeder Daljinder Kaur beviel vorige maand van een zoon na een ivf behandeling. Het is een zoon geworden.

Een kans

Het jongetje woog bij de geboorte twee kilo en heet Arman. Het jongetje is kerngezond geboren. De kersverse moeder zegt dat God hun gebeden hebben verhoord. Persbureau AFP meldt dit bericht. De man en de vrouw zagen op tv een reclame van ivf en vonden dat ze het moesten proberen. Ze wilden zo graag een baby. Volgens hun was dit hun kans.

Sceptisch

Het echtpaar kwam in India bij een vruchtbaarheidskliniek. Daar werd hun verzoek gehoord. De arts, Anurag Bishnoi, was sceptisch over hun verzoek en de behandeling. Er zijn verschillende tests gedaan en daaruit bleek dat moeder in staat was een baby te dragen en te baren. Ondanks haar hoge leeftijd.

Vertrouwen op God

Het echtpaar is op leeftijd en zal hun zoon niet kunnen zien opgroeien. Vader (79) en moeder zijn niet bezorgd om hun leeftijd. Ze geloven en vertrouwen erop dat God over hun zoon zal waken.

Eerder werd een vrouw in India op een leeftijd van 72 jaar moeder. Ze beviel in 2008 van een tweeling. Deze zwangerschap kwam ook tot stand door ivf.

> Lees ook: 5x wat je moet weten over IVF

Bron: AFP – Bron beeld: Pixababy

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 16 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 17 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 17 uur geleden
  • 2 minuten lezen