Waar ben je naar opzoek?

Vrouw met borstkanker waarschuwt vrouwen op Facebook

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vrouw met borstkanker waarschuwt vrouwen op Facebook

Aan borstkanker willen wij niet denken. Überhaupt niet aan kanker. Maar het is het leven en men krijgt kanker. Dat is geen keus, je krijgt het. Van heel dichtbij heb ik het 18 jaar geleden meegemaakt. In een tijd dat ik puber hoorde te zijn werd ik heel snel volwassen. Mijn zusje kreeg kanker. Na vele operaties en een lange weg is het ‘goedgekomen’. Wel met alle gevolgen van dien… Ik ben dus als de dood voor kanker. Slechte woordspeling… 

Borst op Facebook

Lisa is 42 jaar, moeder van 4 kinderen en heeft borstkanker. Ze wacht op een borstamputatie.

Ik vind het heel dapper van deze vrouw dat ze haar borst op Facebook plaatst als waarschuwing voor andere vrouwen. Ze wil andere vrouwen erop wijzen dat het belangrijk is om je eigen borsten in de gaten te houden. Op haar borst was enkel een vreemde vlek te zien maar door deze vlek kwam ze erachter dat ze borstkanker heeft.

Lisa hoopt dat ze andere vrouwen kan waarschuwen en dat ze hun borsten serieus nemen. Dit kan je leven redden!

Lieve Lisa, ik plaatst daarom ‘graag’ je foto op mijn blog en ik hoop dat andere vrouwen hem delen. Veel sterkte!

Borstkanker

Credits: Buzzfeed

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • karolin zei

  hoi,
  ik ben karolin , paar maanden geleden ik heb gezien dat op mijn borst onder ziet deukje .
  ik had echo maar alles is goed . moet ik zorg maken

  • Hallo Karolin,
   Wat vervelend. Het is logisch dat het spannend is om zo’n deukje te ontdekken.
   Fijn dat er niks is te zien op de echo. Mocht je je onzekerheden houden, ga dan naar je (huis)arts.
   Liefs,
   Marian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 4 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 4 maanden geleden
 • 12 minuten lezen