Waar ben je naar opzoek?

Vrouw denkt kanker te hebben maar blijkt zwanger te zijn

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vrouw denkt kanker te hebben maar blijkt zwanger te zijn

Kayleigh Gilbert (31) was na acht maanden klaar met een intensieve chemotherapie omdat ze leukemie had. Na het afronden van de chemotherapie voelde ze zich opnieuw niet lekker en misselijk. Ze was bang dat de kanker teruggekeerd was…

Nadat ze voor onderzoek geweest was bleek gelukkig dat ze niet opnieuw kanker had maar er was iets veel mooiers gaande. Ze bleek al 4,5 maand zwanger te zijn. Tegen alle verwachtingen in was Kayleigh zwanger.

Kayleigh was al moeder van Lyla (7) en Aoife (5) maar ze verlangde altijd nog naar een derde, het liefst een zoon. Toen ze in juni 2014 de diagnose leukemie kreeg en een zware chemo moest ondergaan, zou de kans op een zwangerschap minder dan 1% zijn.

Op 9 juni 2016 is Kayleigh bevallen van een gezonde zoon: Eilaon. Van te voren wist ze niet het geslacht en na de geboorte was ze dubbel gelukkig omdat het een zoon bleek te zijn. “Alsof mijn gebeden werden verhoord,” zegt de vrouw tegen The Mirror.

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 34 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 10, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Mama

7 redenen waarom er geen vierde kind komt

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Bestaat er medicatie om sneller zwanger te worden?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Mama

Hoe trek ik als dove ouder de aandacht van mijn kinderen?

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen