Waar ben je naar opzoek?

Vrijwillig hormonen slikken? Echt niet!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vrijwillig hormonen slikken? Echt niet!

Voor mij geen anticonceptiemiddelen met hormonen meer. Ik ga niet meer vrijwillig hormonen slikken. Tijdens en na mijn zwangerschappen vond ik die hormonen ook al drama laat staan dat ik weer anticonceptie ging gebruiken met hormonen. Niet dus! 

Anticonceptie zonder hormonen

Op Love2BeMama kun je lezen over de verschillende anticonceptiemiddelen zonder hormonen. Dat er anticonceptiemiddelen zonder hormonen zijn wordt niet gepromoot door de medische wereld. Straks verdienen ze geen geld meer aan ons vrouwen…

Vandaag gaat mijn blog voor Ouders van Nu ook over die verschrikkelijke hormonen in anticonceptie. En wat ik nu gebruik lees je daar ook.

Lees mijn blog: Weg met die hormonsters!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen