Waar ben je naar opzoek?

Vrijwillig hormonen slikken? Echt niet!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vrijwillig hormonen slikken? Echt niet!

Voor mij geen anticonceptiemiddelen met hormonen meer. Ik ga niet meer vrijwillig hormonen slikken. Tijdens en na mijn zwangerschappen vond ik die hormonen ook al drama laat staan dat ik weer anticonceptie ging gebruiken met hormonen. Niet dus! 

Anticonceptie zonder hormonen

Op Love2BeMama kun je lezen over de verschillende anticonceptiemiddelen zonder hormonen. Dat er anticonceptiemiddelen zonder hormonen zijn wordt niet gepromoot door de medische wereld. Straks verdienen ze geen geld meer aan ons vrouwen…

Vandaag gaat mijn blog voor Ouders van Nu ook over die verschrikkelijke hormonen in anticonceptie. En wat ik nu gebruik lees je daar ook.

Lees mijn blog: Weg met die hormonsters!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen