Waar ben je naar opzoek?

Vintage versus nieuw, wat is jouw keus?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vintage versus nieuw, wat is jouw keus?

Ik hou van tweedehands kleding. Het is goedkoper dan nieuw, je bent origineel (wedden dat niemand anders precies hetzelfde heeft?) en het is nog eens beter voor het milieu ook. Waarom weggooien als het prima nog een rondje mee kan? Dat scheelt een boel afval en daar doe je het milieu een groot plezier mee.

Daarnaast vind ik het leuk dat het kleding is ‘met een verhaal’. Je kan je fantasie helemaal los laten gaan. Wie zal het voor mij gedragen hebben? Heeft zij er net zoveel plezier van gehad als ik nu heb? Ik vind dat gewoon leuk.

On- en offline

Als je in een grote stad woont heb je zeker een paar hippe vintage winkels binnen handbereik. En ook leuk: de kringloop! Daar hangen soms ook pareltjes in de rekken. Anders biedt online shoppen ook een uitkomst. Typ maar gewoon in Google eens ‘tweedehands dameskleding’ in en je zult verrast zijn door het aantal hits. Of ga struinen op Marktplaats en Ebay, ook gegarandeerd succes!

Wel koop ik altijd mijn schoenen en laarzen nieuw. Op je voeten loop je de hele dag en goed schoeisel is nu eenmaal belangrijk. Nu met de winter voor de deur draag ik graag laarzen. Ik heb ze in alle kleuren en ook met hakken varieer ik graag. Het assortiment dameslaarzen van Schuurman schoenen is enorm groot, ik weet zeker dat je daar goed slaagt. En, niet onbelangrijk, de prijs is heel vriendelijk! Win – win, I love it!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg aanbiedingen: tips ga er goedkoop op uit!

  • 15 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekend weg Nederland: Kindvriendelijke hotels

  • 15 uur geleden
  • 3 minuten lezen
1 week zwanger

Wat moet je regelen als je zwanger bent?

  • 17 uur geleden
  • 2 minuten lezen