Waar ben je naar opzoek?

Vintage versus nieuw, wat is jouw keus?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vintage versus nieuw, wat is jouw keus?

Ik hou van tweedehands kleding. Het is goedkoper dan nieuw, je bent origineel (wedden dat niemand anders precies hetzelfde heeft?) en het is nog eens beter voor het milieu ook. Waarom weggooien als het prima nog een rondje mee kan? Dat scheelt een boel afval en daar doe je het milieu een groot plezier mee.

Daarnaast vind ik het leuk dat het kleding is ‘met een verhaal’. Je kan je fantasie helemaal los laten gaan. Wie zal het voor mij gedragen hebben? Heeft zij er net zoveel plezier van gehad als ik nu heb? Ik vind dat gewoon leuk.

On- en offline

Als je in een grote stad woont heb je zeker een paar hippe vintage winkels binnen handbereik. En ook leuk: de kringloop! Daar hangen soms ook pareltjes in de rekken. Anders biedt online shoppen ook een uitkomst. Typ maar gewoon in Google eens ‘tweedehands dameskleding’ in en je zult verrast zijn door het aantal hits. Of ga struinen op Marktplaats en Ebay, ook gegarandeerd succes!

Wel koop ik altijd mijn schoenen en laarzen nieuw. Op je voeten loop je de hele dag en goed schoeisel is nu eenmaal belangrijk. Nu met de winter voor de deur draag ik graag laarzen. Ik heb ze in alle kleuren en ook met hakken varieer ik graag. Het assortiment dameslaarzen van Schuurman schoenen is enorm groot, ik weet zeker dat je daar goed slaagt. En, niet onbelangrijk, de prijs is heel vriendelijk! Win – win, I love it!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen