Waar ben je naar opzoek?

Victoria Koblenko gaat zwanger weer aan het werk

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Victoria Koblenko gaat zwanger weer aan het werk

Victoria Koblenko (35) is 22 dagen geleden bevallen van zoontje Kiy. Koblenko staat vanaf vandaag weer op de set van de nieuwe RTL-ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum. Zwanger en al! Natuurlijk gaat het deze keer om een nepzwangerschap. Victoria heeft er zin in om weer aan het werk te gaan in haar rol als cardioloog.

Lees ook: Ontslagen wegens zwangerschap?!

Op Instagram vertelt Victoria bij een foto op Instagram dat ze vanaf vandaag weer op de set te zien is. Inclusief opspeldbare buik en veel corrigerend ondergoed.

 

Morgen weer voor t eerst de set op, deze keer met een opspeldbare buik met eronder veeel corrigerend ondergoed voor m’n echte. Mevrouw de interventie cardioloog, Lis van der Laan, aangenaam #cmc #ziekenhuisserie #rtl4 Dank @williamrutten voor de fotoknapte

Een foto die is geplaatst door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen