Waar ben je naar opzoek?

Victoria Koblenko gaat zwanger weer aan het werk

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Victoria Koblenko gaat zwanger weer aan het werk

Victoria Koblenko (35) is 22 dagen geleden bevallen van zoontje Kiy. Koblenko staat vanaf vandaag weer op de set van de nieuwe RTL-ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum. Zwanger en al! Natuurlijk gaat het deze keer om een nepzwangerschap. Victoria heeft er zin in om weer aan het werk te gaan in haar rol als cardioloog.

Lees ook: Ontslagen wegens zwangerschap?!

Op Instagram vertelt Victoria bij een foto op Instagram dat ze vanaf vandaag weer op de set te zien is. Inclusief opspeldbare buik en veel corrigerend ondergoed.

 

Morgen weer voor t eerst de set op, deze keer met een opspeldbare buik met eronder veeel corrigerend ondergoed voor m’n echte. Mevrouw de interventie cardioloog, Lis van der Laan, aangenaam #cmc #ziekenhuisserie #rtl4 Dank @williamrutten voor de fotoknapte

Een foto die is geplaatst door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen