Waar ben je naar opzoek?

Victoria Koblenko bevestigt zwangerschap op Instagram

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Victoria Koblenko bevestigt zwangerschap op Instagram

Het regent babynieuws in bekend Nederland. Victoria Koblenko (35) en haar vriend, tevens oud-voetballer, Evgeniy Levchenko (38) laten op Instagram weten dat ze hun eerste kindje verwachten. 

Victoria en Evgeniy waren eerder al een stel en zijn toen een tijd uit elkaar geweest. Sinds vorig jaar zijn ze weer samen en ze verwachten nu hun eerste kindje. Het gonsde al een tijdje rond; zou Victoria zwanger zijn? Nu is het zeker!

“Meervoud van Lev is LEVEN. En we zijn gezegend om een nieuw leven op de wereld te mogen zetten. ♡ P.S. @elevchenko mag de was doen 😛 DANK @marcelkrijger voor de foto en nu #UITBUIKEN”

Victoria Koblenko is zwanger

Bron beeld: Instagram

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen