Waar ben je naar opzoek?

Verdrietig nieuws; Isa (3) is overleden

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Verdrietig nieuws; Isa (3) is overleden

De laatste wens van doodzieke Isa was om heel veel post te krijgen voor haar en haar zus. Haar ouders hebben deze wens kenbaar gemaakt en de media pikte dit op. Overal werden er oproepen gedaan: online, op televisie en radio en zelfs in het buitenland. Haar wens is in vervulling gekomen!

Overspoeld met post

Isa en haar zus Suus (8) werden overspoeld door post. Ze kregen tienduizenden brieven en pakketten van over de hele wereld. Hoe dat eruit ziet zie je in deze blog. Wat geweldig dat haar laatste wens in vervulling heeft kunnen gaan. Helaas is Isa woensdagavond overleden. De familie roept mensen die willen meeleven op om geen bloemen en post meer te sturen maar te doneren aan de CliniClowns. Er is een condoleanceregister geopend.

Post wordt kunstwerk

Van alle post die de zusjes hebben mogen ontvangen wordt een kunstwerk gemaakt. Namens Love2BeMama wil ik de familie veel sterkte wensen met dit ondraagbare verlies van hun dochter en zusje.

Lieve Isa, rust zacht! *

Bron: Omroep Gelderland 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 4 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen