Waar ben je naar opzoek?

Van blubberbuik naar wasbordje kost maar 60 dagen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Van blubberbuik naar wasbordje kost maar 60 dagen

De Personal Trainer die ik vorige week nog zocht heb ik niet meer nodig. Ik heb de oplossing; van blubberbuik (of babybuik) in maar 60 dagen terug naar mijn wasbordje (die ik nooit heb gehad).

Wat heb ik nodig?

Wat heb ik daar voor nodig?

  • Heel veel discipline (eh laat ik dat op het gebied van sporten nou net niet hebben)
  • Een Personal Trainer (oh, die heb ik wel nodig?)
  • Een streng sportschema (daar had ik nou juist geen tijd voor)
  • Een nanny

Hmm… Het blijkt toch wat moeilijker dan ik dacht. Maar het Russische model Elena Perminova is het wel gelukt. In maar 60 dagen! Het 28-jarige model begon twee weken na haar keizersnede al met een afmattend sportprogramma. Ze kreeg toestemming van haar arts maar ik snap niet waarom. Zo’n keizersnede is ook niet niks.

Mommy is supermodel

Maar blijkbaar heeft ze geen tijd om haar lichaam te laten herstellen en te genieten van haar kraamtijd want ze moet in no time weer in shape komen. Supermodel ben je altijd, ook na je bevalling. Mama vs supermodel Elena heeft namelijk binnenkort een fotoshoot van Vogue. Tja… Haar lijf is haar inkomen dus ze moet wel. Ik vind het knap dat ze het doet. Ik doe het haar niet na. Zelfs niet twee jaar na mijn laatste bevalling.

 

 

 Bron afbeelding: Daily Mail Online

Bewonder jij haar om haar doorzettingsvermogen of vind je het not done?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen