Waar ben je naar opzoek?

Vakantievlog #2 ☆ Vreselijk noodweer & Pasta Party

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vakantievlog #2 ☆ Vreselijk noodweer & Pasta Party

Onze eerste vakantievlog heb je vorige week kunnen zien. We hebben tijdens onze vakantie heel weinig gedaan. Vooral veel uitgerust. Maar ondanks dat we weinig gedaan hebben; de vlogs zijn niet saai ☺️. Tijdens onze vakantie hebben we vreselijk noodweer gehad. Het was overdag gewoon pikzwart buiten. Het noodweer heb ik vast kunnen leggen op film. En we waren uitgenodigd voor een Italiaanse Pasta Party. Super leuk!

We waren uitgenodigd door Sunweb en hebben het FamFun programma kunnen beleven. De kinderen hebben spelletjes gedaan met Gwen (het was snikheet en later die dag volgde het noodweer) en we hebben een boottocht door de laguna gedaan. Al met al was het een heerlijk ontspannen vakantie. Elke avond lekker uit eten en veel zwemmen en zonnen.

Ervaringen Sunweb FamFun

Onze ervaringen met het Sunweb FamFun programma zijn erg positief. Met het FamFun en FamFun XL pakket beleef je optimaal een familievakantie. Je gaat samen op avontuur. Een zorgeloze vakantie met vele extra’s voor het hele gezin: niets moet, niksen mag!

Onze vakantie heb ik vastgelegd in twee vlogs. Kijk je mee?
En… vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Ik zou het echt heel leuk vinden als je een reactie achterlaat op mijn YouTube kanaal 🙏🏻
en vergeet niet… 👍🏻 omhoog ☺️

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen