Waar ben je naar opzoek?

Vader sluit zichzelf op in snikhete auto

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Vader sluit zichzelf op in snikhete auto

In juni schreef ik een blog over een baby die gered werd uit een snikhete auto. Helaas zijn er nog steeds ouders die hun kinderen achterlaten in snikhete auto’s met alle gevolgen van dien. Een Amerikaanse vader wil alle ouders oproepen om dit nooit maar dan ook nooit (meer) te doen. Hij sluit zichzelf op in een snikhete auto om te ondervinden hoe dit is en wat de gevolgen zijn. Hij vraagt om dit filmpje te delen zodat alle ouders gewaarschuwd zijn!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Spina Bifida: het verhaal van Veda (2)

  • 2 weken geleden
  • 9 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Baby met open ruggetje: het verhaal van Veda (1)

  • 2 weken geleden
  • 8 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Vtech Action Cam review: geweldige kindercamera!

  • 3 weken geleden
  • 2 minuten lezen