Waar ben je naar opzoek?

Urn met as van doodgeboren baby gestolen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Urn met as van doodgeboren baby gestolen

Begraafplaats

Wat een drama voor deze ouders. Ze zijn hun kindje al verloren na de geboorte en nu zijn ze de urn met het as van hun doodgeboren kindje ook kwijt. De urn is namelijk gestolen van de begraafplaats van Enkhuizen.

Op de desbetreffende begraafplaats in Enkhuizen wordt gewerkt aan een urnenmuur. Daarom was de stervormige urn van 10 centimeter groot opgeborgen in de kluis op het kantoor van de begraafplaats. Deze kluis, met de urn, is gestolen. Zo schrijft het Noord-Hollands Dagblad.

De verslagenheid bij de ouders is groot. “Zelfs een urn is niet meer veilig. Ze hadden alles mee mogen nemen uit het kantoor als ze de urn maar hadden laten staan.”

Laten we hopen dat de daders dit bericht onder ogen komt en ze de urn terugbrengen of laten weten waar hij is. Dit is hartverscheurend voor de ouders en van groot belang dat de urn terug komt.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Sinterklaas speelgoed wordt duurder: tot 75%

  • 8 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Zomerkamp groep 8: Hoe bereid je jouw kind voor op schoolkamp?

  • 10 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Het brein van een kind: zo werkt het kinderbrein!

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen