Waar ben je naar opzoek?

Uitslapen is weer mogelijk

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Uitslapen is weer mogelijk

Uitslapen, of in ieder geval niet te vroeg gewekt worden, is weer mogelijk sinds wij slaaptrainer SAM in gebruik hebben. Dit is de beste slaaptrainer die wij hier ooit in huis hebben gehad. De kinderen staan niet meer voor dag en dauw naast mijn bed. En als ik hem per ongeluk vergeten ben te zetten dan komen ze dat in alle vroegte melden. De volgende avond vergeet ik hem dus niet in te stellen.

Vele slaaptrainers hebben wij versleten en ze werkte niet, waren niet gebruiksvriendelijk of de kinderen konden hem saboteren. Dat wil je echt niet hebben want dan heeft een slaaptrainer nog geen zin. Toen slaaptrainer SAM in ons leven kwam werd het beter. Alles over slaaptrainer SAM kun je in deze blogpost lezen.

>> Slaaptrainer SAM is te koop bij Zazu

Win een slaaptrainer

Omdat slaaptrainer SAM hier zo goed bevalt mag ik van Zazu 2x een slaaptrainer weggeven. Een roze en een blauwe slaaptrainer. Wil jij kans maken op deze slaaptrainer en ook weer van je nachtrust genieten, reageer dan onderaan deze blogpost en vertel waarom jij deze slaaptrainer graag in je bezit zou willen krijgen.

Wordt slaaptrainer SAM jullie nieuwe huisgenoot?

Deze winactie loopt af op 15 november 2014.

slaaptrainer-samN.B. Dit is een gesponsorde samenwerking.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
  • karin zei

    Van ledikant naar junior bed en dan begint de ellende. Het niet willen slapen kan nu lekker mijn bed uit. Niets te klagen. Maar ik heb gezien ik chronisch ziek ben mijn nachtrust hard nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Sinterklaas speelgoed wordt duurder: tot 75%

  • 7 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Zomerkamp groep 8: Hoe bereid je jouw kind voor op schoolkamp?

  • 9 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Het brein van een kind: zo werkt het kinderbrein!

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen