Waar ben je naar opzoek?

Uitslapen dankzij slaaptrainer SAM

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Uitslapen dankzij slaaptrainer SAM

Het is vast heel herkenbaar: je kinderen staan voor dag en dauw naast je bed. Van uitslapen hebben ze nog nooit gehoord. En je hebt vast ook ooit gedacht dat wanneer je ze later naar bed brengt, ze ook later wakker worden. Helaas, dat plannetje is mislukt. Kinderen hebben vaak geen benul van tijd. Wakker is wakker. En uitslapen is er niet meer bij als ouder. Of wel? Dankzij slaaptrainer SAM kun je de tijd wel een beetje rekken. Al is het maar een half uurtje of uurtje, je knapt daar als ouder al erg van op.

Slaaptrainer leed

Vele slaaptrainers heb ik al versleten en geen enkele werkte goed. De ene was zo kapot, de andere was van slag, de volgende ging middenin de nacht af. Allemaal waren ze geen succes. Balen want een slaaptrainer hadden wij juist heel hard nodig. Om 6 uur een kind naast mijn bed vind ik echt té vroeg. De fout van veel slaaptrainers is dat ze niet laten zien hoelang het nog duurt voordat ze uit bed mogen.

Slaaptrainer SAM biedt de oplossing

Ik en mijn kinderen hebben slaaptrainer SAM getest. Ik vroeg mij af of het niet de zoveelste ‘mislukte’ slaaptrainer was maar niets is minder waar. Wat een GEWELDIG product. Alle lof voor slaaptrainer SAM. Ik kan weer een beetje op een normale tijd mijn bed uit. Tuurlijk slapen mijn kinderen niet uit tot een uur of half 9, dat komt later wel weer. Maar ze staan niet meer om 6 uur aan mijn bed te jengelen of we al naar beneden gaan. Ik hoef ze ook niet meer tien keer terug te sturen. Misschien één of twee keer want mijn peuter is een volhouder… ondanks de beste slaaptrainer in de wereld.

Slaaptrainer SAM

De pluspunten van slaaptrainer SAM

Waar zal ik beginnen?
+ Super makkelijk in te stellen, ook zonder handleiding lukt het mij.
+ Het is een slaaptrainer en nachtlampje in één.
+ Hij laat zien hoelang het nog duurt voordat ze uit bed mogen komen (hij telt af).
+ Hij is te gebruiken met batterijen en aan het stroom.
+ Hij is niet alleen makkelijk in gebruik maar ook erg leuk!
+ Het is tevens een educatief product (tijdsbesef).
+ Je kunt SAM ook gebruiken voor het middagslaapje.

Slaaptrainer SAM

Er zijn helemaal geen minpunten aan deze slaaptrainer. Ik vind het een musthave voor elke ouder met jonge kinderen. Geloof mij: met je extra uurtje slaap betaald het product zichzelf terug!

De slaaptrainer kost 39,99 euro en je hebt er gegarandeerd heel veel plezier van. Hier ga ik er nog twee aanschaffen voor de andere kids! De slaaptrainer is te bestellen bij ZAZU.

>> Bestel de slaaptrainer bij ZAZU 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
  • Amanda zei

    Heyhey. Ik vraag mij af of het geluid maakt als de ogen open gaan? Groetjes Amanda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen