Waar ben je naar opzoek?

‘Uitgelekte’ sekstape Bobbi Eden

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
‘Uitgelekte’ sekstape Bobbi Eden

Bobbi Eden; inmiddels kennen we haar allemaal wel! Bobbi Eden en haar man Mark hebben een zoontje genaamd Brandon. Bobbi Eden en haar man vinden het weer eens tijd om een ‘leuk filmpje’ samen te gaan maken. En het resultaat is een uitgelekt seksfilmpje.

Bobbi Eden Twitterde vandaag dat ze niet in wil gaan op de geruchten over het uitgelekte seksfilmpje:

Vanavond verscheen de uitgelekte sekstape. Maar het is niet zomaar een sekstape: het is een stunt van het magazine Kek Mama. Met deze video willen ze laten zien dat een spannend seksleven niet vanzelfsprekend is als je kinderen hebt. Bobbi en Mark spelen in dit filmpje de hoofdrol.

Seks na het krijgen van kinderen

Hoofdredacteur Sara van Gorp over de sekstape: ‘Je kunt erover jammeren dat je seksleven niet altijd geweldig is als je kinderen hebt, maar je kunt er ook om grinniken. Dat helpt. Daarom hebben we deze video met Bobbi en Mark gemaakt.’

Bobbi Eden: ‘Toen Kek Mama vroeg of wij mee wilden doen aan deze video, zeiden we meteen ‘ja’. Het is nog steeds een soort taboe dat de seks na het krijgen van kinderen een tijdje minder is, maar het is heel normaal. Juist omdat mensen over Mark en mij denken dat we de hele tijd liggen te rampetampen, is het een goeie grap. Je moet het met een knipoog zien. Bij ons staat seks sinds de geboorte van Brandon ook niet meer heel hoog op de agenda. En dat komt wel weer goed, no panic on the Titanic.’ 

Love2BeMama schreef er ook al een aantal artikelen over:

Libidokiller

Bobbi en Mark hebben heel wat ervaring op het gebied van seks. Maar ook bij hun neemt hun libido af nu ze een kind hebben. Als ouders kun je best vermoeid zijn en vermoeidheid is een libidokiller.

70% van de moeders heeft minder seks dan voordat er kinderen waren. Dat blijkt uit de Kek Mama enquête. En 44% van hen wil meer seks. Voor vaders ligt dat op 70%. Zorgen en vermoeidheid blijken absolute libidokillers. Bij 74% van de stellen is seks anders sinds er kinderen zijn. En dan ben je een keer aan de gang, begint je kind te huilen of staat er een in de slaapkamer. Handige oplossing: 50% van de moeders uit het Kek Mama-onderzoek plant weleens seks. ‘Wijntje, hapje, leuk setje en genieten maar,’ aldus één van hen.

Bobbi biedt hulp bij #Slaapkamerstress

De video van Bobbi en Mark is onderdeel van de campagne Slaapkamerstress. Kek Mama helpt. In de nieuwe Kek Mama die sinds vandaag in de winkel ligt, en op Kekmama.nl vind je de komende vier weken massa’s relativerende en herkenbare artikelen over liefde en lust.

Meer seksfeiten uit de Kek Mama enquête:
  • Gemiddeld was het vijftig dagen na de bevalling zover. Meer dan de helft (56%) genoot ervan, van de rest vond 28% er niet veel aan en vond 5% het ronduit vreselijk.
  • Sinds er kinderen zijn heeft 70% minder seks dan daarvoor. Bij 22% bleef de frequentie gelijk en slechts 9% ging het vaker dan eerst doen.
  • 14% is weleens betrapt door hun kroost.

En zie hier de video!

 Bron: Persbericht Kek Mama

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 15 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 15 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 16 uur geleden
  • 2 minuten lezen