Waar ben je naar opzoek?

Tweeling geboren met vijf weken leeftijdsverschil

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tweeling geboren met vijf weken leeftijdsverschil

Het is raar maar waar! Kirsten en Ian Miller zijn de trotse ouders van een tweeling maar… ze zijn niet op dezelfde dag geboren. De broer en zus schelen ruim vijf weken. Ze zijn met vijf weken verschil geboren. De zeldzame én levensbedreigende bevalling hebben ze maar net overleefd.

Broer en zus Micah en Madelyn hebben een bijzondere bevalling meegemaakt. Toen moeder Kirsten in februari weeën kreeg tijdens een kerkdienst, kwam ze thuis met gebroken vliezen. Ze was pas 22 weken zwanger en het leven van haar baby’s was in gevaar zo vertelt Kirsten aan de lokale zender WBIR.

Dankzij de doktoren kon de bevalling nog twee weken uitgesteld worden. Baby Micha bleef tot 24 weken zwangerschap in de baarmoeder. Onder begeleiding van veel artsen kwam hij op Valentijnsdag ter wereld. Hij woog maar 450 gram. Zusje Madelyn bleef achter in de baarmoeder. Hoe langer de baby in de buik kon blijven hoe beter volgens de verloskundige Kristina Shumard. Madelyn bleef langer zitten dan ze hadden gedacht…

Uiteindelijk kwam Madelyn na 5 weken ter wereld. Eind maart werd ze geboren. Een bijzonder geboorte!
De baby’s moeten aansterken en de ouders verblijven de komende tijd in het ziekenhuis om bij hun kindjes te zijn. Madelyn kan zelfstandig ademen en ligt op dezelfde kamer als haar broertje. Met hem gaat het ook steeds iets beter.

Kristen and I felt like we needed to put a bunch of pictures online so everyone who prayed us through thus far could…

Geplaatst door Ian Miller op zondag 27 maart 2016

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen