Waar ben je naar opzoek?

Trijntje Oosterhuis is bevallen van een dochter

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Trijntje Oosterhuis is bevallen van een dochter

Hoera! Trijntje Oosterhuis (42) is gisteren, op dinsdag 8 december, bevallen van een gezonde dochter. Dit meldt op haar Instagramaccount met een super lieve foto.

Een gezonde dochter

Trijntje is gistermiddag om 14:03 uur bevallen van een gezonde dochter: Maël Joni Ronde. Zowel moeder als dochter maken het goed. Mail is het zusje van Jonas, Marijn en Eljah. Trijntje schrijft bij de prachtige foto die ze deelt: We voelen ons trots, uitverkoren en gezegend met de komst van dit meisje. We genieten elke seconde van haar pure schoonheid en prille liefde. Bless, Alvin & Trijntje.

Veel geluk met jullie kleine meisje!

Trijntje Oosterhuis is bevallen

Bron beeld: Instagram Trijntje OosterhuisBron: Instagram Trijntje Oosterhuis

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Hoeveel cadeaus kan ik mijn kinderen geven voor Sinterklaas?

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

29 toffe cadeaus voor jongens vanaf 6 jaar

  • 1 dag geleden
  • 5 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

COVID-19 en zwangerschap: Waar moet je rekening mee houden?

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen