Waar ben je naar opzoek?

Topmodel Yfke Sturm in levensgevaar

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Topmodel Yfke Sturm in levensgevaar

Yfke Sturm, het Nederlandse topmodel, is tijdens het ‘jetsurfen’ in Italië zwaargewond geraakt. Dit wordt gemeld door Italiaanse media. Ze wordt volgens de Italiaanse krant Corriere della Sera in een ziekenhuis in Napels in coma gehouden. De NOS meldt dat Yfke Sturm in levensgevaar is.

Overvaren op zee

De 33-jarige Yfke is tijdens haar vakantie in Italië met een jetsurf, een gemotoriseerde surfplank, de zee opgegaan. Met een jetsurf kun je hoge snelheden behalen. Ze is er vanaf gevallen en overvaren door een boot.

Yfke Sturm in levensgevaar

Zoals het er nu uitziet heeft ze een schedelbasisfractuur en een aantal rugwervels gebroken. Een verlamming zou ook tot de mogelijke risico’s behoren. Ze ligt op de intensive care.

Net moeder geworden

Yfke is een veelgevraagd model voor internationale merken. Ze is 24 juli moeder geworden van Alexander. Met haar gezin woont ze in Londen. In Nederland kennen we haar van het programma Holland’s Next Top Model.

Yfke, vecht voor je leven zodat je straks weer bij je gezin kunt zijn. Veel sterkte voor alle naasten!

Topmodel Yfke Sturm in levensgevaar

Credits foto: Twitter Yfke Sturm

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Hoeveel voeding mag je baby? Check dit voedingsschema!

  • 2 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Pasen

Wat is Pasen en wat vieren we op deze dag?

  • 20 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg Nederland: De leukste plekken!

  • 1 dag geleden
  • 3 minuten lezen