Waar ben je naar opzoek?

Topmodel Tyra Banks krijgt zoon via een bijzondere weg

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Topmodel Tyra Banks krijgt zoon via een bijzondere weg

Topmodel Tyra Banks, wie kent haar niet? Op een bijzondere manier is er een wens voor Tyra en haar partner in vervulling gegaan: ze hebben een zon gekregen. Tyra liet een tijdje geleden weten dat ze probeerde zwanger te raken via IVF-behandelingen maar dit lukte niet. Na jarenlang tevergeefs zwanger proberen te worden hebben ze nu een zoon gekregen. 

Een zoon

De zoon van Tyra Banks en haar partner Erik Asla hebben hun zoon gekregen via een draagmoeder. De kleine York Banks Asla is helemaal gezond. Na jarenlang proberen voelde Tyra de klok tikken. Het mooiste cadeau hebben ze nu gekregen via een draagmoeder die ze ‘hun engel’ noemen. Zij heeft hun wonderjongetje gedragen en daar zijn ze haar heel dankbaar voor.

Zoon Tyra Banks - draagmoeder

Beeld: Instagram Tyra Banks

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen