Waar ben je naar opzoek?

Topmodel Tyra Banks krijgt zoon via een bijzondere weg

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Topmodel Tyra Banks krijgt zoon via een bijzondere weg

Topmodel Tyra Banks, wie kent haar niet? Op een bijzondere manier is er een wens voor Tyra en haar partner in vervulling gegaan: ze hebben een zon gekregen. Tyra liet een tijdje geleden weten dat ze probeerde zwanger te raken via IVF-behandelingen maar dit lukte niet. Na jarenlang tevergeefs zwanger proberen te worden hebben ze nu een zoon gekregen. 

Een zoon

De zoon van Tyra Banks en haar partner Erik Asla hebben hun zoon gekregen via een draagmoeder. De kleine York Banks Asla is helemaal gezond. Na jarenlang proberen voelde Tyra de klok tikken. Het mooiste cadeau hebben ze nu gekregen via een draagmoeder die ze ‘hun engel’ noemen. Zij heeft hun wonderjongetje gedragen en daar zijn ze haar heel dankbaar voor.

Zoon Tyra Banks - draagmoeder

Beeld: Instagram Tyra Banks

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Surprises maken: wist ik veel dat mijn kind dit zelf moet doen…

  • 9 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Kids & Media

De beste spelcomputer kind: Welke is kidsproof?

  • 10 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen