Waar ben je naar opzoek?

Top 10 Crayola raamstiften tekeningen

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Top 10 Crayola raamstiften tekeningen

Legaal kliederen op de ramen van mama, dat is toch super leuk voor een kind? Mijn kinderen vinden het in ieder geval ontzettend leuk. In mijn blog heb je al kunnen lezen hoe leuk ze het vonden en ook of ik het ook zo leuk vond. Samen met mij en mijn kids hebben nog meer moeders en kids de Crayola raamstiften getest en dit is het resultaat!

>> Lees meer: Crayola raamstiften. 

Dit zijn de 10 mama’s en kinderen met de mooiste creatie. Op willekeurige volgorde! Uit deze 10 inzendingen worden 5 uiteindelijke winnaars gekozen die een Airbrush van Crayola krijgen. Wat is jouw favoriet? Laat je reactie achter in de comments. De top 5 wordt eind van de week bekendgemaakt.

>> Alle inzendingen zijn hier terug te vinden: Fotoalbum raamstiften Crayola.

1. Familie Oldenhuizing

Mama Lisette: “Het is leuk! Wel leuker voor een spiegel omdat ze dun zijn. En vooral…. makkelijk te verwijderen.”

Raamstiften Crayola

2. Familie Polvliet

Mama Annelies: “We hebben de stiften getest! Mijn dochter was er helemaal weg van en ik moet zeggen dat het erg leuk is om te doen! Het werkt fantastisch op de ramen en de kleuren zijn erg mooi. Het schoonmaken was wel even wat meer werk om dat er toch een soort vettig laagje achter blijft maar een paar keer met ruitenreiniger boenen en ze zijn weer netjes. Volgende stap is testen op de auto ramen 😃.”

Raamstiften Crayola

3. Familie Giesbergen

Mama Masja: “Hier mijn foto. Het wasas moeilijk kiezen want inmiddels hebben ze bijna àlle ramen getekend. Ze vinden het héél erg leuk. Je kan er fijn mee werken. Kleuren zijn leuk (al misten ze zwart). Het is even een paar keer ramen wassen want laat na een keer een waas achter maar weegt niet op tegen het plezier!”

Raamstiften Crayola

4. Lente en Josje

Mama Marieke: “Welk kind wil dat nou niet, met stiften op de ramen tekenen? Lente was in ieder geval gelijk enthousiast toen ik het doosje tevoorschijn toverde en zei dat ze een mooie tekening op het raam mocht maken.
Het regende buiten, dus lekker binnen kleuren is dan natuurlijk een ideale activiteit. Ze is een hele poos zoet geweest met tekenen en kleuren (langer dan wanneer ze op papier kleurt). Grote voordeel voor mama: zonder moeite kun je het met een nat doekje weer van het raam vegen.”

Raamstiften Crayola

5. Familie Veldhoen

Mama Lenneke: “Wauw dat was super!! Niet alleen mijn kindjes vonden het heel erg leuk (mama, mag ik echt op het raam tekenen?) maar mama wist er ook wel raad mee.”

Raamstiften Crayola

6. Familie Heuveling

Mama Kim:  “YES! Er ligt een dikke envelop op de mat. WHOEHOE!
Zodra de kinderen thuis zijn zien ze de envelop liggen. Stiften… Leuk mama, geef maar papier. Nee schatten, jullie mogen op de bank klimmen. Mama haalt de vensterbank leeg en jullie mogen op de ramen tekenen!
Een groot gejuich! De oudste grijpt haar kans. Ze zit in groep 3 en kan dus net schrijven.
Een stil meisje heeft eindelijk de kans…. de creatieveling knalt allemaal rare woorden op mijn raam! Gieren van het lachen doen we. Gniffelend, hikkend. Wat is dit leuk!”

Raamstiften Crayola7. Manou en Mila

“Stiften bevallen goed. Mn dochter heeft nog nooit zoveel getekend!”

Raamstiften Crayola

8. Familie van der Ploeg

Mama Marieke: “Ik vind ze om te tekenen erg fijn en kindvriendelijk. Er kan niets stuk of afbreken, want dan moet je wel heel hard drukken. Het inkleuren is wat lastiger want als je over hetzelfde ingekleurde vak gaat met de stift stopt deze er even mee. Het schoonmaken gaat ook echt super makkelijk. Doekje met glassex en een keer nadoen en klaar is kees. Met de stiften van Crayola kan weing mis gaan. De kinderen vonden de stiften van Crayola ook echt leuk. Ze vinden het heel erg leuk om eens op iets anders te tekenen en kleuren dan op papier.
Erg positief dus!”

Raamstiften Crayola

9. Familie Oosterveld

Mama Mariska: “Onze zoon vindt het fantastisch om op de ramen te tekenen.”

Raamstiften Crayola

10. Familie van Gessele

Mama Yvonne: “Ze zijn hier goedgekeurd hoor!”

Raamstiften Crayola