Waar ben je naar opzoek?

Toetjestijd met Melkunie

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Toetjestijd met Melkunie

Bij ons thuis zijn de toetjes niet aan te slepen. Mijn kinderen vragen altijd eerst naar het toetje wat ze krijgen en daarna naar wat wij gaan eten. Het is zelfs zo erg dat ze hun bord niet leegeten want ze zitten vol maar er is altijd plek voor een… toetje!

Melkunie

Het avondeten is bij ons een belangrijk moment van de dag. We eten altijd aan tafel en nemen daar ook de tijd voor. Nu de kinderen iets ouder zijn wordt het eten ook weer ‚leuk’. Toen ze nog heel klein waren was dit vooral een stress moment: eerst de kinderen eten en als die dan klaar waren met eten was mijn eigen eten koud. Niks aan! Het eten van een toetje is iets wat wij altijd doen. Ik sla het toetje nog wel eens over maar mijn man en kinderen nooit. Het toetjesmoment is hét moment waar ze naar uitkijken. We proberen ook regelmatig een nieuw soort toetje uit. Leuk is lekker!

Toetjes

Maak je eigen variaties met Melkunie

Melkunie komt met allemaal nieuwe variaties op de bekende vanillevla die als lekkerste is getest. En naast deze nieuwe variaties die zo al ontzettend lekker zijn kun je ook je eigen variaties maken met de vla. Op de zijkant van de pakken vla staan allemaal nieuwe recepten die je in een handomdraai maakt met als basis een pak vla van Melkunie. Het hoeft allemaal niet zo serieus en standaard. Verras je gezin daarom met een bijzondere finishing touch!

Melkunie toetjes

Dit is een betaalde en gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen