Waar ben je naar opzoek?

Tips van Sint: Top speelgoed voor kinderen

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tips van Sint: Top speelgoed voor kinderen

Rond Sinterklaas en Kerst tipt Love2BeMama de lezers met de leukste cadeautjes. In de vorige blog stonden al veel leuke dingen. In deze blog vullen we dat weer aan. Hierbij weer Tips van Sint met Top speelgoed voor kinderen.

Vergeet niet gebruik te maken van de actie van Bol.com 4+1 gratis op speelgoed. Dat scheelt een hoop!

4+1 gratis!

1. De letterspeelmat

De Letterspeelmat is een educatief cadeau. Wij van Love2BeMama zijn hier heel enthousiast over. De Letterspeelmat combineert actie en leren in een vrolijk en leuk spel voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar oud. Op spelenderwijs leren kinderen letters, klanken en woorden. Het is een soort Twister maar dan met letters. Kinderen zijn bezig met letters, klanken en woorden en bewegen daar ook nog eens bij.

In het kort hoe het werkt: een kind wijst een woordje uit de rand van de mat aan, een ander kindje moet dat woordje dan maken door met handen en voeten op de juiste letters te gaan staan. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Een heel leuk cadeau voor kinderen die in groep 2, 3, 4 of 5 zitten.

Letterspeelmat

2. nijntje Muzikale Microfoon

Wie is er niet groot geworden met nijntje? En nijntje is en blijft nog steeds populair. Er komt heel veel leuk speelgoed van nijntje op de markt en nijntje komt zelfs met een gloednieuwe speelgoedlijn. De nijntje muzikale microfoon is een pluche microfoon gemaakt van de bekende kleurrijke stoffen. Met de microfoon kunnen de allerkleinsten opnemen en afspelen. Zo leren ze hun stem kennen en herkennen. Ze kunnen meezingen en liedjes luisteren. De microfoon is kindvriendelijk te bedienen.

nijntje microfoon

 

3. Magformers

Magformers is erg leuk speelgoed voor jongens en meisjes. Het is constructiespeelgoed maar dan in 3D. Het leuke hiervan is dat het de creativiteit en de hersenontwikkeling van het kind op een leuke manier stimuleert. Is weer eens wat anders dan een iPad of een Nintendo DS. Met de 26-delige startersset kunnen kinderen tal van constructies maken. Er zijn ook speciale meisjessets verkrijgbaar: Inspire 15 en Inspire 30.

Magformers

4. Bratz #SelfieSnaps Photo Booth

De Bratz poppen zijn terug. Er zijn verschillende Bratz die elkaars beste vriendinnen zijn. Ken je Bratz nog niet? Het is een Amerikaanse animatieserie over 4 vriendinnen die zich interesseren in mode, muziek en dans. Met de Foto Booth maken meisjes de leukste #selfies met hun Bratz-vriendinnen. Ze kunnen hierbij de app gebruiken zodat het nog leuker wordt.

Bratz Photo Booth

Er zijn verschillende soorten Bratz poppen verkrijgbaar.

5. Play-Doh

Kleinen met Play-Doh blijft leuk. Dagelijks wordt de klei hier uit de kast getrokken en er kan tientallen bakjes klei per jaar doorheen. Ze weten het ook nog goed gescheiden te houden. Daar zijn ze zelf best precies in. Play-Doh komt weer met een nieuwe set; De Cupcake Celebration. De kinderen kunnen weer fijne baksels maken met de extra zachte klei. Weer een mierzoete set om het feest compleet te maken!

Play-Doh klei

Love2BeMama geeft een zak met speelgoed weg!

En nu heeft Love2BeMama toch een leuke actie! We geven een doos vol speelgoed weg. Je kunt speelgoed verwachten uit bovenstaande post. Wat? Dat is nog een verrassing. We schenken dit graag aan een gezin die dit goed kan gebruiken. Een gezin die in de bijstand zit en ieder dubbeltje moet omdraaien. Misschien ben jij dat wel of misschien wil je iemand opgeven. Dat kan via onderstaande contactformulier.

De winnaar (of diegene die een gezin op heeft gegeven) krijgt persoonlijk bericht. We zorgen ervoor dat het pakketje voor 5 december wordt afgeleverd.

Wat wij graag willen weten is (dit mag je invullen in het contactformulier):

  1. Wie (mag ook jezelf) wil je opgeven en waarom?
  2. Hoeveel kinderen wonen er in het gezin?
  3. Wat zijn de leeftijden?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

  • 4 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen