Waar ben je naar opzoek?

5 tips om geld te besparen op je online aankopen

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
5 tips om geld te besparen op je online aankopen

Ik ben een verwoed online shopper! Heerlijk om uren te surfen langs allerlei moois, al zoekend kom ik de mooiste spulletjes tegen uit binnen- en buitenland. Maar ook voor de alledaagse dingen zoals een kaartje versturen of de boodschappen ga ik de deur niet meer uit. 

Buiten dat online je aankopen doen niet alleen heel makkelijk is kan het ook nog flink wat geld schelen. In eerste instantie bespaar je natuurlijk al op benzinekosten en parkeergeld en dat kan best flink oplopen, zeker in de grote steden. En wat dacht je van je tijd? Onbetaalbaar!

Love2BeMama heeft voor jou de ultieme tips om geld te besparen op het World Wide Web.

Zelf nog een goede tip? We vinden het leuk als je deze met ons deelt.

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrieven van webwinkels

Veel shops bieden vaste kortingspercentages voor nieuwsbrief leden of je ontvangt meteen een code voor een leuke korting. Daarnaast ben je via de nieuwsbrief vaak eerder op de hoogte van aankomende acties en kortingscodes.

2. Maak een account aan op Shopkorting.nl

Wanneer je een account aanmaakt op shopkorting krijg je een bepaald percentage van het aankoop bedrag retour. De korting verschilt per webwinkel maar kan soms flink oplopen. Het bedrag dat je terug krijgt wordt bijgeschreven op je eigen account en kan je laten uitbetalen op het moment dat jij dat wilt. Veel grote webshops werken hier aan mee, zoals: Wehkamp, Greetz, Hema, en vele anderen. Ik maak hier al jaren gebruik van en heb nog nooit laten uitbetalen. Inmiddels staat er al een flink bedrag.

3. Check of er kortingscodes zijn

Kijk voor dat je je bestelling afrond even of er kortingscodes beschikbaar zijn voor de desbetreffende shop. Maar ook op vele andere websites worden kortingscodes aangeboden. Even Googlen levert vast de kortingscode op die je zoekt.

4. Bestel in het buitenland

Veel dingen zijn in het buitenland goedkoper dan in Nederland. Vaak komen er wel wat hogere verzendkosten bij maar dan nog kan het uit om sommige spullen in het buitenland te kopen. Binnen de EU mag je vrij goederen invoeren dus er komen geen extra invoerrechten bij. Zorg wel dat je beschikt over een paypal account of een creditcard voor de betalingen. Zelf bestel ik al jaren mijn scheermesjes in de VS en vitamines in Engeland.

En heb je ooit gehoord van Aliexpress? De moeite waard om eens te kijken of je daar wat kunt vinden. De levertijd is wel wat langer.

5. Volg je favoriete shops op Social Media

Je blijft niet alleen op de hoogte van alle nieuwtjes van de shops die je leuk vindt maar ook hebben veel shops speciaal voor hun volgers bepaalde kortingscodes.

Tip: In de webshop van Love2BeMama vind je ook een SALE afdeling. Heb je daar al gekeken naar leuke en unieke producten?

Bron beeld: Pixabay

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen