Waar ben je naar opzoek?

Tip: Een weekendje weg met vrienden én kinderen

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tip: Een weekendje weg met vrienden én kinderen

We waren net terug uit Griekenland, de koffers amper uitgepakt en afgelopen weekend gingen we alweer op pad. Dit keer samen met vrienden én al onze kinderen. We waren uitgenodigd door Belvilla om een weekendje in een Belvilla huis naar keuze door te brengen. De keuze viel op een mooi ruim huis mét veel luxe in… Friesland!

heide-state-belvilla

Op Instagram heb je al kunnen zien in wat voor heerlijk huis we terecht waren gekomen. Een sfeervolle boerderij (Heide State) in Noardburgum in het noorden van Friesland mét Hottub en sauna. We hadden ons er enorm op verheugd. Tevens had deze boerderij de ‘Beste Belvilla 2015 Award’ gewonnen dus dat beloofde veel goeds.

Het was een warm welkom bij het huis. De eigenaresse heeft ons een rondleiding gegeven, de open haard stond al aan, het water in de Hottub was vers en we kregen een fles wijn. Een goed begin van een fijn weekend.

warm-welkom-bij-belvilla

een-warm-welkom

We hebben dit huis o.a. gekozen om de heerlijke wellness mogelijkheden maar ook om de ruimte in het huis en de speelkamer voor de kinderen. De boerderij biedt veel privacy en is prachtig verbouwd tot een sfeervol onderkomen. We hebben genoten van de open haard en de grote leefkeuken.

Genoeg ruimte voor twee gezinnen met in totaal zes kinderen. Het is fijn, dat wanneer de kinderen op bed liggen, dat deze mogelijkheden er zijn om gezellig bij te praten met vrienden of familie. Je hebt de gezamenlijke ruimtes maar ook je eigen kamer om je terug te trekken.

prachtige-tuin-heide-state-belvilla

Luchtfoto Heide State Belvilla tuin
Luchtfoto Heide State gemaakt met een drone

Er waren voldoende slaapkamers en de bedden waren echt heerlijk. Ik heb ontzettend lekker geslapen. De kinderen ook al waren ze wel wat te vroeg wakker door de wintertijd. Maar dat mocht de pret niet drukken. We zijn zaterdag een dagje weggeweest en zondag hebben we in het heerlijke huis doorgebracht. En uiteraard toen de kinderen op bed lagen was de Hottub warm genoeg om daar heerlijk in te vertoeven. En zie je die tuin? Vele heerlijke zitjes met lantarens en prachtige kleuren in deze tijd van het jaar.

heerlijke-tuin-heide-state-belvilla

Zaterdag zijn we een dagje naar Sanjesfertier geweest. Nog geen 5 kilometer verderop. Een heel leuk park voor kinderen waar ze zowel binnen als buiten kunnen spelen. Zondag waren we een dagje thuis waar we ons goed vermaakt hebben met spelletjes (die in het huis aanwezig zijn), televisie kijken voor de open haard, spelen in de speelkamer, buiten voetballen en natuurlijk met de kinderen nog in de Hottub.

dagje-weg-naar-sanjesfertier

Het was een fijn weekend in een fijn huis. Enige minpuntje is dat er maar één wc is en dat het af en toe wel ruzie maken was wie het eerst naar de wc mocht 😉
Het huisje lijkt aan een drukke weg te liggen maar deze weg is sinds kort ‘omgelegd’ waardoor de weg minder druk is. Op korte termijn gaat dat nog meer afnemen omdat er een nieuwe verbindingsweg is.

Luchtfoto Heide State Belvilla
Luchtfoto Heide State gemaakt met een drone

Belvilla biedt vakantiehuizen aan. Er is altijd een Belvilla die je een onvergetelijke vakantie bezorgd. Bedankt Belvilla voor de uitnodiging!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen