Waar ben je naar opzoek?

Tip van Sint: zo word je een Superstar!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tip van Sint: zo word je een Superstar!

Sinterklaas is afgelopen weekend weer in het land aangekomen. Een drukke maar gezellige tijd breekt aan. Mijn kinderen zijn er helemaal vol van en konden niet wachten om hun schoen te zetten. Eindelijk was hij daar weer! Ik denk dat het voor onze oudste het laatste jaar is dat hij in dit sprookje gelooft. Dus we nemen het er nog even van!

De komende tijd zal ik een aantal leuke Sinterklaastips met jullie delen. Wat is nou leuk om te geven? Tevens zijn deze tips ook in te zetten voor Kerst of een verjaardag. Zo zie je door de bomen het bos weer 🙂

Vorig jaar deelde ik ook al een aantal leuke tips. Deze tips zijn dit jaar nog steeds van toepassing. Hier lees je de tips van vorig jaar terug!

Word een Superstar!

Mijn oudste dochter houdt erg van verkleden, dansen, gymmen, zingen en een showtje neerzetten. Maar dan wel het liefst als niemand kijkt 😉 Toen ze de VTech Kidi Superstar meezing set kreeg was ze ontzettend blij en hij wordt hier nu dagelijks gebruikt. Alleen, met broer of zus en met vriendinnetjes.

kidi-superstar-1

Met de Kidi Superstar microfoon kun je veel kanten op: zingen en dansen met deze magische microfoon. Hij heeft 8 ingebouwde liedjes en je kunt ook een externe muziekspeler aansluiten zodat je met je favoriete muziek mee kunt zingen. Dat wordt hier dan ook gedaan: K3 of Kinderen Voor Kinderen.

De Kidi Superstar heeft nog meer functies: je kan je eigen liedje opnemen en zelf de show stelen of een juiste sfeer creëren en kiezen uit 6 verschillende lichteffecten. Je kan natuurlijk ook eerst oefenen met zingen en kiezen uit verschillende muzikale spelletjes en activiteiten om je ritmegevoel te verbeteren.

De Kidi Superstar is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2016! En daar ben ik het volledig mee eens.

Download hier gratis Sinterklaas inpakpapier en labels.

vtech-kidi-superstar

Dit product hebben wij gekregen. 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekendje weg aanbiedingen: tips ga er goedkoop op uit!

  • 16 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over weekendjes weg met het gezin

Weekend weg Nederland: Kindvriendelijke hotels

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
1 week zwanger

Wat moet je regelen als je zwanger bent?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen