Waar ben je naar opzoek?

Tand eruit? Geef een High Teeth!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tand eruit? Geef een High Teeth!

„Mama! Mijn eerste tand is eruit!” Het moment van een kind dat hun allereerste tand eruit valt, is een bijzonder moment. Een moment dat best wel gevierd mag worden, vindt High Teeth. Dit kan gevierd worden door middel van een High Teeth (tea) en kan gecombineerd worden met educatieve aspecten van goed poetsen en gezond eten.

Kom je op mijn High Teeth feestje?

Op de site van High Teeth staat voor ouders een compleet draaiboek voor een High Teeth feestje. In dit draaiboek staat precies beschreven wat je kan gaan doen, wat je daarbij nodig hebt en welke dingen je de kinderen kan leren. De producten die je daarbij kan gebruiken, zijn te koop via de site. Zo kun je bijvoorbeeld het boek Het grote tandenwisselboek kopen. Sommige kinderen vinden het eng en/of willen graag weten hoe dat zit met tanden wisselen. Wat gebeurt er nu eigenlijk in je mond als je gaat wisselen? Hoe komt het dat je tanden los gaan zitten? Wat komt er na je melktand? Waar is een tand van gemaakt? Deze vragen en meer komen in dit boek naar voren en worden beantwoord.

Lespakket High Teeth

Op de site staat informatie voor de ouders, maar ook voor scholen. Op school komt het ook wel eens voor dat kinderen hun tanden verliezen, of vertellen kinderen met trots dat hun tand eruit is. Je zou hier als leerkracht aandacht aan kunnen besteden. High Teeth heeft een lespakket samengesteld, die gratis te downloaden is via de site. Ook staan er werkbladen op. Dit lespakket en deze werkbladen zijn geschikt voor kinderen van groep 3 en 4.

Veel plezier met tanden wisselen en je eerste High Teeth! Zou jij een High Teeth feestje organiseren voor je kind? 

High Teeth

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen