Waar ben je naar opzoek?

Tablet mee op reis

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tablet mee op reis

Je gaat een lange rit in de auto maken en je kinderen gaan ook mee. Maar wat moeten de kinderen al die tijd doen? De hele tijd slapen zou ideaal zijn, maar dat gebeurt toch niet. Dan bedenk je opeens dat de tablet wel mee kan, lekker films kijken, spelletjes spelen. Wel een beetje onhandig dat de kinderen de tablet vast moeten houden. Dan is een Universal Car Pack van Vogel’s erg handig; de tablet vastmaken aan de hoofdsteun van de voorste stoelen. Geen moeilijk gedoe, binnen een minuutje hangt hij. En je kunt hem laten hangen zodat je hem de volgende keer zo weer kunt gebruiken. Hij is erg stevig waardoor hij tegen een ‘stootje’ kan.

Click en klaar (zelfs mama’s kunnen het)

De Universal Car Pack is een houder voor tablets van 7 inch tot 12 inch. De houder is makkelijk vast te maken aan de hoofdsteun van de voorste stoelen en de tablet kan er zo in geklikt worden. Binnen een paar seconden heb je de houder geïnstalleerd. Je kan de tablet 360 graden draaien, dus hij kan zowel rechtop als op de zijkant gezet worden.
Een ideale uitvinding voor onderweg. De kinderen kunnen lekker films en series kijken en de ouders hebben een rustige reis!

Zelf vind ik dat er een klein nadeeltje aan zit; de houder kan niet links of rechts gedraaid worden. Zo is het dus niet mogelijk om meerdere kinderen naar de tablet te laten kijken. Per kind zou je dus een tablet en een houder moeten hebben. Ik vind het onzin om voor elk kind een eigen tablet aan te schaffen (en een kostenplaatje). Wat helemaal ideaal zou zijn is een houder om tussen de twee bestuurdersstoelen te plaatsen, dus in het midden. Zo kunnen alle drie mijn kinderen met één tablet doen 🙂

>> Voor meer informatie, klik hier!

Tablet mee op reis

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 11 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Kinderopvangtoeslag 2022 berekenen en ontvangen

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Verre reizen met kinderen

Vakantie Curacao 2022 met kinderen tips!

  • 2 dagen geleden
  • 12 minuten lezen
(financieel) vrij leven

Passief inkomen genereren: 12 boeken om te lezen!

  • 4 dagen geleden
  • 16 minuten lezen