Waar ben je naar opzoek?

Stop met schreeuwen tegen je kinderen!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Stop met schreeuwen tegen je kinderen!

Betrap jij jezelf er ook wel eens op dat je schreeuwt tegen je kinderen? Stop daarmee! Het heeft écht geen zin. Ik doe het af en toe ook maar ik heb onderzocht wat de reden daarvan is en wat voor effect het heeft op mijn kinderen en onze relatie. In het filmpje vertel ik mijn bekentenissen en deel ik mijn ervaring en tips. 

Stop met schreeuwen!

Ik zit wel eens met mijn handen in mijn haar. Er zijn dagen die echt niet lekker lopen. Hoe kan ik dat nou verbeteren?

Stop met schreeuwen… vandaag nog! Het heeft geen effect, het werkt juist averechts.

Heb je aanvullende tips? Geef deze dan in de comments hieronder of in de comments op YouTube. Wij moeders onder elkaar kunnen gewoon eerlijk zijn tegen elkaar. Hiermee helpen wij elkaar weer op weg!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 34 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 10, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ook leuk

  Wonen

  Gloednieuwe kids home collectie bij HEMA

  • 1 dag geleden
  • 1 minuut lezen
  Nieuwsflits

  Schooltv komt met educatieve programma’s

  • 1 dag geleden
  • 1 minuut lezen
  Nieuwsflits

  Pas op: schimmel in badspeelgoed voor kinderen

  • 1 dag geleden
  • 1 minuut lezen