Waar ben je naar opzoek?

Toet, toet daar komt de Stokke Scoot

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Toet, toet daar komt de Stokke Scoot

De Stokke Scoot is een veelzijdige kinderwagen. Daar ben ik het helemaal mee eens. We hebben hem nu een tijdje in gebruik en ik neem hem overal mee naar toe. Wat een super fijne wagen. Deze kinderwagen is ideaal om mee te nemen op reis. Hij heeft ook al heel wat reisjes gemaakt in korte tijd; de Stokke® Scoot™ ging al mee naar Sint Maarten en Parijs en ik ben van plan hem nog veel vaker mee te nemen.

Vrouwvriendelijke kinderwagen

De Stokke Scoot is een zeer vrouwvriendelijke kinderwagen want hij is met één hand op- en uit te vouwen. Hij is ideaal om mee te nemen voor een dagje shoppen of, zoals ik al zei, voor mee op reis. Hij is compact, handzaam, heel erg wendbaar, er passen veel kinderen in en er is ruimte voor boodschappen.

Kortom: ik ben echt super blij met de Stokke Scoot! De kinderwagen van Stokke Scoot zijn niet mijn smaak maar deze is op en top goedgekeurd.

De Stokke Scoot gaat mee op reis

Van baby tot peuter

De Stokke Scoot is al geschikt voor een newborn omdat je hem kunt gebruiken met een softbag. Door de standen zitten, rusten en slapen kun je hem op vele manier en lange tijd gebruiken. De voetsteun kun je verstellen als je kindje langere benen krijgt en het zitje kun je naar voren laten kijken maar ook naar achteren. Wat ik ook heel handig vind is dat de Stokke Scoot kinderwagen aan elke tafelhoogte in cafe’s en restaurants past. Zo heb je altijd een kinderstoel bij de hand.

De grote zonneklep heeft een beschermigsfactor 50 en ventilatie in de zonnekap. Dit kwam op Sint Maarten wel goed van pas…

stokke scoot meets sint maarten

Verschillende mogelijkheden stokke sctoot

De keuze is reuze

De Stokke Scoot kinderwagen is er in vele kleuren te krijgen en uit te breiden met verschillende accessoires zoals een parasol, een luiertas, een softbag (voor de baby) en autostoel adapters zodat de autostoel van Stokke er ook op gezet kan worden. Wat betreft kinderwagens is dit wel één van mijn favorieten die ik met veel plezier gebruik. Het is zo fijn dat mijn peuter, die zich al zo groot voelt, toch nog heel dichtbij mama kan zijn en haar middagdutje kan doen in de kinderwagen…

Door Love2BeMama is deze kinderwagen zeker aan te bevelen. Hij voldoet aan al onze eisen van een fijne kinderwagen. Het is een veelzijdige kinderwagen.

Stokke Scoot kinderwagen

 >> De Stokke® Scoot™is te koop vanaf 599,00 euro. Veer meer informatie klik je hier!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen