Waar ben je naar opzoek?

Spermabank in Amerika maakt grote fout

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Spermabank in Amerika maakt grote fout

Een spermabank in Amerika heeft een grote fout gemaakt. Een blank lesbisch stel klopte aan bij de spermabank voor een zaaddonor. Ze hebben het verkeerde sperma toegediend gekregen waardoor de vrouw nu is bevallen van een donkere baby in plaats van een blanke baby. Uiteraard wordt de spermabank aangeklaagd! 

Hulp van de spermabank

Jennifer Cramblett en haar partner Amanda Zinkon hebben veel speurwerk gedaan en kritisch gezocht naar een donor die het beste bij hun allebei paste. Na enig zoekwerk werd het donor-nummer 380. Helaas ging het vanaf toen verkeerd want ze kregen het flesje van donor-nummer 330 mee. Dit is een Afrikaanse donor.

Ze kwam hier al achter tijdens haar zwangerschap toen ze alweer sperma ‘reserveerde’ voor een volgende baby. Het stel wilde dat een eventueel broertje of zusje van dezelfde donor zou komen. Toen ze er werd gecheckt of de nummers bij elkaar matchen bleek dat ze het verkeerde zaad toegediend hadden gekregen. Oeps! Ze kregen meteen een cheque en een brief met de excuses. Dit was voor het stel niet voldoende en ze gingen stappen ondernemen.

Uitsluitend blanke gemeenschap

Op 21 augustus 2012 is Jennifer bevallen van Payton. Ze houden heel veel van hun dochter maar het knaagt toch bij het stel. Het valt niet mee om dit meisje op te voeden in de uitsluitend blanke gemeenschap waar Jennifer en Amanda wonen. Men kijkt daar niet verder dan hun eigen dorp en komen pas met andere mensen en gewoonten in aanraking als ze naar de Universiteit gaan. Gevolg: een cultuurschok. Daarbij komt ook nog kijken dat de ouders van Jennifer het nooit 100% geaccepteerd hebben dat ze lesbisch is. En dan ook nog een kind hebben gekregen. Allemaal moeilijkheden waarmee ze moet leren leven.

Ze gaat met deze zaak naar de rechtbank omdat ze niet wil dat ditzelfde gaat gebeuren bij andere stellen. Ze wil haar dochter nooit meer kwijt maar ze stelt de spermabank wel verantwoordelijk!

Bron: NBCNews.com en Kidsspot

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen