Waar ben je naar opzoek?

Speelgoedfeest

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Speelgoedfeest

Sinterklaas is weer in Nederland aangekomen. De hoogste tijd om ons te verdiepen in de leukste spelletjes en speelgoed voor de kinderen. In de aanloop naar Sinterklaas toe geven wij op Love2BeMama tips voor de decembermaand! 

Opruimen

In de weken naar Sinterklaas toe krijg ik de pruimkriebels. Ik zet de schop in het speelgoed van mijn kinderen: waar spelen ze niet meer mee, wat is kapot, waar zijn ze te groot voor geworden? Ik heb heel wat speelgoed aangeboden op mijn Instagram account onder #garagesale. Ze hebben hier het voordeel dat mama nog wel eens wat leuks krijgt om te testen. Dat wordt met open armen ontvangen. Maar dan wordt er wel weer ruimte gemaakt door ander speelgoed weg te geven of te verkopen. Mijn middelste is in december ook nog eens jarig. Handig (NOT!).

Daarom ben ik dus flink aan het opruimen. Herkenbaar? Om het vervolgens weer aan te vullen…

Speelgoedfeest met Hasbro

De allerkleinsten vieren dit jaar Sinterklaas met dit waanzinnig leuke speelgoed van Hasbro. Creëer je eigen taartjes met Play Doh Cake Mountain, speel en knuffel met de bijna echte hond Gogo of de cutie Ppanda Pompom van Fur Real Friends. De lieve diertjes van Littlest Pet Shop zijn schattig om te sparen en super leuk om mee te spelen en het bordspel Muizenspel is avontuurlijk en super spannend!

Vooral Play Doh klei is hier altijd een succes. Panda Pompom gaat elke avond mee naar bed en de Littlles Pet Shop kun je nog uitbreiden.

Panda PomPom

Kleine Panda Pompom is net een baby waar ze voor mogen zorgen. Flesje, speeltje en hij is weer tevreden. Aai hem over de rug en hij zegt ‘mama’ of gaat een klein stukje wandelen.

Pompom Panda

Play Doh Cake Mountain

Oh, oh wat zijn ze hier dol op kleien. Ik was daarom ook blij met een nieuwe voorraad want die van ons was opperdepop. De accessoires van Play Doh zijn leuk om eindeloos te variëren. Met de Play Doh Cake Mountain maken ze de mooiste taart van de hele wereld!

Speelgoedfeest Play Doh Cake Mountain

Littlest Pet Shop Blythe’s slaapkamer

De Pet Shop Pets zijn stuk voor stuk uniek, schattig en al jaren populair bij meisjes. Bouw nu voor je geliefde diertjes van Littlest Pet Shop een eigen huis met verschillende kamertjes. Bepaal zelf welke kleuren, vormen, stickers en accessoires je hierin wilt hebben, zodat jouw Pets zich helemaal thuis voelen.

Ik vind de Littlest Pet Shop geschikt voor wat oudere kinderen.

Littlest Pet Shop

NB: Deze producten zijn opgestuurd voor een review. In samenwerking met Hasbro.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 1 maand geleden
  • 2 minuten lezen