Waar ben je naar opzoek?

Spanje wat was je fijn!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Spanje wat was je fijn!

De kinderen beginnen maandag alweer aan hun derde schoolweek. De zomervakantie is voorbij gevlogen. Time flies when you having fun. We hebben echt een heerlijke zomer gehad. De eerste drie weken thuis en daarna twee en een halve week in Zuid-Frankrijk en Spanje. Ooit bezochten we Gran Ganaria maar nog nooit Spanje zelf. We vonden het geweldig!

Lees ook mijn blog: Jippie, we gaan naar Spanje!

De Costa Dorada in Spanje

Op Instagram heb je al veel foto’s voorbij zien komen. De heenreis werden we dwarsgezeten door boze boeren op de weg. Dat was wat minder. We hadden het allemaal zo mooi uitgestippeld; ongeveer 4 a 5 uurtjes per dag in de auto. Dat werden er dus wat meer. Uiteindelijk kwamen we op de plek van bestemming, de Costa Dorada in Spanje, aan en onze caravan van Eurocamp was goed voor elkaar. De opgemaakte bedden vond ik op dat moment het fijnste. Geen gedoe met het rechttrekken van bedden, lakens en kussens. Een vreselijke klus vind ik dat. Dat hoefde ik dus nu zelf niet meer te doen.

Het waren echt heerlijke bedden en iedereen heeft geslapen als roosjes!

Op vakantie met Eurocamp

Blij met onze ruime caravan

Ik was heel blij met onze ruime caravan, overdekte en afsluitbare terras. Binnen en buiten was er genoeg ruimte en liep je elkaar niet in de weg. En het allerfijnste was de airco. Anders is het echt niet te doen in de hitte. En vooral ‘s nachts is dat ontzettend fijn. Voor ons nooit geen caravan zonder airco in ieder geval. De airco konden we erg waarderen!

De keuken, de slaapkamers en badkamers waren ook ruim genoeg om je te kunnen bewegen. Heel fijn want je verblijft toch wel een tijd met elkaar op een paar vierkante meters.

Op vakantie met Eurocamp

Op vakantie met Eurocamp

Bij regen heb je binnen genoeg ruimte om te spelen!

Op vakantie met Eurocamp

Op de camping

Op camping Playa Montroig was voldoende vertier. Dat het een ontzettend grote camping is merk je niet. Hij is ruim opgezet met verschillende straatjes en het amusement en de winkeltjes bevinden zich centraal in het midden van de camping. We bezochten het strand, gingen naar de leuke speeltuintjes en op woensdagavond zaten we bij een voorstellen van Frozen!

Op vakantie met Eurocamp

Op vakantie met Eurocamp

Het zwembad had grote aantrekkingskracht op iedereen. Helaas kregen we halverwege de week te maken met oor- en blaasontsteking waardoor we uit de zon moesten blijven en niet meer in het zwembad mochten duiken. Onze kleuter vond dat verschrikkelijk want die ging als een speer met zwemmen. Maarja hij had geen andere keus. Gelukkig hebben we ons wel goed vermaakt aan het zwembad. Pootje baden en zwemmen met droge oren lukt ook wel.

Op vakantie met Eurocamp

Op vakantie met Eurocamp

Het kamperen met Eurocamp is ons weer goed bevallen. Vooral de Aspect stacaravan kan ik van harte aanbevelen. De medewerkers van Eurocamp zijn vriendelijk en behulpzaam en alles was goed voor elkaar. In Spanje vonden we het ook erg leuk. Leuk om een land te ontdekken waar je nog niet bekend bent. We hebben genoten van onze vakantie en zijn weer opgeladen.

Op vakantie met Eurocamp

Voor dit uitzicht hoeven we niet naar Curacao of Sint Maarten 😉

Op vakantie met Eurocamp

Eurocamp, tot de volgende keer. Het was een fantastische vakantie!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
  • Ann zei

    Wij zijn deze zomer ook met Eurocamp weggeweest. Echt super fijne vakantie gehad! Het was de eerste keer maar er volgen er zeker nog vele 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen